Férfias témák? Miről beszéljek?
Nem te vagy véletlenül a fiatal gyerek a Gran Torino c. Clint Eastwood filmből? :D
Azért a felsoroltakon kívül lehet beszélgetni másról is, az csak az adott személytől függ.
Egyébként szerintem egyáltalán nem férfias, ha egy férfi piálásról, diszkózásról beszél illetve kidumálja a nőket!!! Sőt..... A gyúrás is max. korlátozott mértékben.
Talán valami műszaki jellegű hobbi? Vagy természettel kapcsolatos hobbi?
művészet, politika, sport, tudományos témák...
bár őszintén szerintem olyan emberrel nem lehet beszélgetni akinek semmilyen hobbija nincs = semmi sem érdekli.
ha 1 bizonyos sportág nem érdekel, csak van valami közös pont pl 20 ember közt valakivel. de ha nem sportolsz és nem érdekel a sport, és ugyanígy állsz művészeti, tudományos témákkal, akkor semmi sem változik.
megértem, hogy a legtöbb emberrel csak ezekről lehet beszélgetni, de ilyenkor nem is érdemes erőltetni. sokan képtelenek elviselni a csendet. előbb tanuld meg elviselni, aztán csak akkor törd meg, ha valami olyat tudsz mondani ami valóban fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!