Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Férfias témák? Miről beszéljek?

Férfias témák? Miről beszéljek?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nem tudok férfitársaimmal beszélgetni, inkább a lányokkal jövök ki. Viszont ők meg előbb-utóbb félreértik a helyzetet ezért úgy döntöttem ideje rendes férfi barátokat keresnem. A baj az, hogy a foci, autók, piálás, diszkózás, gyúrás nem érdekel sőt a barátnőimet vagy idegen lányokat sem szeretem kibeszélni ("húúú de jó segge van, stb.") Hogyan tudnék így barátokat szerezni? Milyen téma van amit fel lehetne még hozni? (hobbim nincs, munkám, barátnőm miatt nincs is időm rá)?
2012. dec. 11. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát hallod a legtöbb férfias témát egyből ki is zártad. Esetleg ha komolyabb emberekkel akarsz haverkodni akkor gazdaság, politika meg ilyen témák ha ezek érdekelnek.
2012. dec. 11. 13:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen a gazdaság, politika érdekel, be is léptem egy pártba év elején, csak kiderült, hogy ott is a pia, buli, nők, autók, foci, pénz a téma ugyanúgy. Amiért ott vannak arról nem nagyon beszél senki, csak ha muszáj.
2012. dec. 11. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem te vagy véletlenül a fiatal gyerek a Gran Torino c. Clint Eastwood filmből? :D

Azért a felsoroltakon kívül lehet beszélgetni másról is, az csak az adott személytől függ.

2012. dec. 11. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel most nem leptél meg, hogy a szeretett politikusainkat is jobban érdekli a foci, pia, csajok mint országunk jövője:)
2012. dec. 11. 13:56
 5/9 anonim válasza:
57%

Egyébként szerintem egyáltalán nem férfias, ha egy férfi piálásról, diszkózásról beszél illetve kidumálja a nőket!!! Sőt..... A gyúrás is max. korlátozott mértékben.

Talán valami műszaki jellegű hobbi? Vagy természettel kapcsolatos hobbi?

2012. dec. 11. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
A fent felsorolt dolgok nem férfias témák, hanem az átlag szürke ember témái.
2012. dec. 11. 14:58
 7/9 GhostRider3 ***** válasza:
100%

művészet, politika, sport, tudományos témák...

bár őszintén szerintem olyan emberrel nem lehet beszélgetni akinek semmilyen hobbija nincs = semmi sem érdekli.

ha 1 bizonyos sportág nem érdekel, csak van valami közös pont pl 20 ember közt valakivel. de ha nem sportolsz és nem érdekel a sport, és ugyanígy állsz művészeti, tudományos témákkal, akkor semmi sem változik.

megértem, hogy a legtöbb emberrel csak ezekről lehet beszélgetni, de ilyenkor nem is érdemes erőltetni. sokan képtelenek elviselni a csendet. előbb tanuld meg elviselni, aztán csak akkor törd meg, ha valami olyat tudsz mondani ami valóban fontos.

2012. dec. 11. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Műszaki cikkek,horgászás,sport,tudományok,politika,munkával összefüggő dolgok.Más hirtelen nem jut eszembe.
2012. dec. 11. 17:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezek a műszaki témák jók, ahhoz értek, csak még nem sikerült ilyen gondolkodású embereket megismernem. Őszintén szólva sok dolog miatt a munkahelyemen alacsonyabb iskolázottságú, tanulatlanabb emberekkel vagyok összezárva, akikkel nem lehet semmi értelmesről beszélni
2012. dec. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!