Szerintetek a pocak egy minimum 20-30 évesnek férfias?
Szerintetek az nem baj, ha valaki szereti azt, ha a párja nem egy kigyúrt állat meg egy izomagy, inkább picit olyan zömök és mackós? Nem tűnik "betegesnek" ha valaki csak mert aranyosnak tartja a párja pocakját, arra kéri, hogy ne adja le, holott a férfit zavarja kicsit?
Mit gondoltok minderről, férfias a sörpoci, avagy nem? Nem arra a hordóméretű hasra gondolok, hanem arra, ami éppen hogy kidudorodik a póló vagy pulcsi alól.
Férfiak és nők vegyesen írhatnak, a férfiak azt, hogy ők miképp gondolkoznak a saját testalkatukról ha kicsit macisabbak, a nők pedig, hogy mit gondolnak minderről?
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
25/N
Értem.
Köszönöm a válaszokat. Jöhetnek a többiek is. :))
Szia! Egy kis pocak még jól is állhat, de vigyázz, ne vidd túlzásba:))
Különben, elárulom neked, hogy a nök nagy többségének nem tetszenek a "kigyúrt izomagyak".
4.:
Tudom, hogy jól áll. A párom inkább olyan "macis" és mindig is zömők alkatú volt. Kb. 195 cm, tehát szerintem elég magas férfi, de fiaral, 26 éves lesz. Imád enni, mindenfélét, és mivel az anyukája - aki egy nagyon rendes hölgy, szereti a párom is, tehát nem sajnál tőle semmit - jó szakács, irodai (tehát ülő) munkája van, meghízott. Őt hihetetlenül zavarja - nem tudom miért pedig jól áll neki a pocakja. Mondtam neki, és nem akarom, hogy leadja. Hogy vehetném rá?
7#
Nem jött ide, de lehet, hogy igazad van azzal a Pocakkal kapcsolatban. :))
Viszont térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Mit gondoltok tehát a fentiekről? Avagy hogy hitessem el a párommal, hogy igenis jól áll neki a pocakja, és hogy ne adja le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!