Kihez forduljak, ha már a barátaim sem hallgatnak meg?
mostannában elég kaki hangulatban vagyok...nemrég szakítottunk barátommal,és nehéz így...főleg hogy ha próbálok segítéget kérni (állitólagos legjobb)barátnőimtől,nem segítenek,sőt még elkezdik a saját bajaikat is mondani...nem az,nagyon szívesen sgítek nekik,de már nekem is kvara szükségem lenne segítségre...
szüeimmel pedig nem vagyok annyira közeli kapcsolatban,hogy ilyesmiről beszéljünk...
ugye nem lenne valami jó ötlet megmondani barátnőimnek,hogy hallgassanak már meg egyzer engem is.(és tényleg legjobb barátnők,mert eddig mindg mindenben kitartottunk egymás mellett..nem tudom most miért nem érdekli őket hogy padlón vagyok...+már mondtam nekik hogy én megértem őket,de elmondahtom én is a problémáimat?erre a válaz kb. az volt hogy persze már,folyton én panaszkodok...pedig ez nem igaz..elmúlt hetekbe egy szót nem mondtam a gondjaimról senkinek)
16/L
16 évesen ez legyen a legnagyobb problémád!
Ha nagyon beszélgetni akarsz valakivel akkor anonim módon akár itt is megteheted vagy valamilyen chates oldalakon.
Nem értem,mi a probléma?Te elkezded mondani a problémád és egyből beoltanak?Vagy el sem kezded mondani?
Az is segíthet hogy írsz neki facebookunk és ott írod ki magadból ezt a problémát,és ott nincs az a varia hogy nem hallgatnak meg.
A lényeg ha sok a probléma ,próbálj egy picit belesza rni és azon kell lenni hogy minden jobb legyen.Tudod abból lesznek emberek akik a gödörből megtanulnak kilépni újra meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!