Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gúnyolják azokat akik...

Miért gúnyolják azokat akik fiú létükre Gagát hallgatnak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert nincs ízlésük :D
2011. okt. 17. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
én azt is gúnyolom, ha lány létére hallgat valaki "Gagát"
2011. okt. 17. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
én mindenkit gúnyolok aki gagát hallgat. gyűlölöm azt a nőt, egy nagy semmi amit a dalai képviselnek. már csak az hiányzik hogy valaki a házasság, gyerekvállalás ellen nyikorogjon, + a b*ziságra buzdítsa a célközönségét. *köp*
2011. okt. 17. 18:47
 4/10 Mitmivan? ***** válasza:
Azt én is meg tudom tenni, hogy magamra teszek 20 kiló húst és nyekergek valamit a színpadon. Szerintem ez a nő is el fog tűnni, 10 év múlva már a nevére sem fognak sokan emlékezni.
2011. okt. 17. 18:53
 5/10 anonim ***** válasza:

……..…../´¯/)……….. (\¯`\

…………/….//……….. …\\….\

………../….//………… ….\\….\

…../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\

.././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..

(.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)

.\…………….\/…/….\. ..\/……………./

..\…………….. /……..\……………..…/

….\…………..(………. ..)……………./

2011. okt. 17. 19:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Erről beszélek... :/
2011. okt. 17. 19:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt az ideje, hogy kidobáljam a Gagás pólóimat.. bögréimet... Gaga-guminőmet.....:(
2011. okt. 17. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem annyira szánalmas ahogy mindig megpróbálja valahogy felülmúlni az extravagáns ruháit, én már csak röhögök rajta hogy milyen hülyét csinál magábólXD amúgy miért van az, de még tőled is kedves Kérdező, hogy ha jön valaki aki totál máshogy viselkedik mint az átlag, egyből bele kell szerelmesedni hogy húúúúha, ezt aztán követni kell ez dejóó..
2011. okt. 18. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért mert idióták és nincs ízlésük és nem tudják elfogadni hogy az általuk kedvelt sztároknak Gaga miatt leáldozott.

Gaga újat teremtett és a sok begyepesedett nem tudja elfogadni azt aki követi az egyedi stílusát.

A gúnyolódók egyszerűen és jogosan félnek attól hogy ők lesznek kissebségben azokkal szemben akik gagát hallgatnak és követik őt.

Én nem csak hallgatom Gagát hanem elég nagy rajongónak is mondhatom magam. És nem, nem vagyok meleg és fiu vagyok.

2011. dec. 3. 04:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, egyet értek! :DD

Azért milyen érdekes hogy Gaga előtt teljesen máshogy öltöztek a celebek, vagy nem? Vagy Katy Perry már akkor is UFO volt, na meg a többiek? :DD

Am Katyt nem bántani akartam, mert őt is szeretem, csak egy példa volt =)

2011. dec. 3. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!