Féltek a Bakancsos Fekete ruhás emberektől?
2009. szept. 1. 10:20
21/31 anonim válasza:
nem félek tőlük(se).Sőt,valamiért szimpatikusak nekem.
23/31 A kérdező kommentje:
Nem a Skinheadekre gondolok Hanem a Rockerekre,Metálosokra!
2009. szept. 4. 19:52
24/31 anonim válasza:
Nem sőt kifejezetten örülök ha a közelemben vannak. Ők legalább nem vágják át a torkom egy szar 5000 Ft-os telefonért és ha ott vagyok ahol ők is vannak akkor nem is jönnek oda akik megtennék.
25/31 anonim válasza:
Én nem, mert nekem is van!:D Amúgy nem értem, miért kell félni azoktól akik bakancsban járnak...Mert én személy szerint nem ártok ezzel senkinek és nem is rugdosok meg embereket vele...kivéve ha rám támadnak vagy valami...
26/31 anonim válasza:
miért félnék? Ő is egy ember..
27/31 anonim válasza:
Mondjuk amikor egy nagy viharban egyedülálló nőként felmennél a padra megnézni mi az a nagy dübörgés, mert már a vakolat is lehullott a szobában, és villanylámpával bevilágítanál a padra, aztán egyszercsak előtted állna egy nemrég szabadult "polgártársad", szerintem még a bakancsát is lenyalnád örömödben annak a Fekete ruhás embernek, aki akkor hipp-hopp ott teremne melletted! És az a kedves hozzászóló, vagy hozzászólók sem mondanák ilyen egyszerűen, hogy "nem bírom őket"! Vajon miért?!
Én ugyan nem vagyok magyarországi, de nem hallottam arról, hogy bárkit is bántottak volna a "bakancsos Fekete ruhás" emberek!
28/31 anonim válasza:
Ja, hogy rockerek, metálosok? Szerintem nincs tőlük semmi félnivaló, ma már nem olyan időket élünk, hogy ez - mint újdonság - olyannyira félelmetes legyen, hiszen már nem is új dolog. Mondjuk nekem mint stílus nem az esetem, de félelmetesnek nem tartom. Csak MÁR nem jön be az ilyen öltözködés.
29/31 anonim válasza:
Nem félek. A Gárdistákra gondolsz? Tőlük sem, nincs okom rá, jó emberek, szeretem őket.
30/31 anonim válasza:
Ja h rockerek... Én is a napokban fogom megvenni a bakancsomat. Attól, hogy valaki nem szeret színes ruhákba bújni, még nem rossz ember :D!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!