Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltek a Bakancsos Fekete...

Féltek a Bakancsos Fekete ruhás emberektől?

2009. szept. 1. 10:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
nem félek tőlük(se).Sőt,valamiért szimpatikusak nekem.
2009. szept. 4. 19:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nem bírom őket.
2009. szept. 4. 19:47
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem a Skinheadekre gondolok Hanem a Rockerekre,Metálosokra!
2009. szept. 4. 19:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem sőt kifejezetten örülök ha a közelemben vannak. Ők legalább nem vágják át a torkom egy szar 5000 Ft-os telefonért és ha ott vagyok ahol ők is vannak akkor nem is jönnek oda akik megtennék.
2009. szept. 4. 20:47
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert nekem is van!:D Amúgy nem értem, miért kell félni azoktól akik bakancsban járnak...Mert én személy szerint nem ártok ezzel senkinek és nem is rugdosok meg embereket vele...kivéve ha rám támadnak vagy valami...
2009. szept. 4. 20:53
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
miért félnék? Ő is egy ember..
2009. szept. 5. 13:11
 27/31 anonim válasza:
74%

Mondjuk amikor egy nagy viharban egyedülálló nőként felmennél a padra megnézni mi az a nagy dübörgés, mert már a vakolat is lehullott a szobában, és villanylámpával bevilágítanál a padra, aztán egyszercsak előtted állna egy nemrég szabadult "polgártársad", szerintem még a bakancsát is lenyalnád örömödben annak a Fekete ruhás embernek, aki akkor hipp-hopp ott teremne melletted! És az a kedves hozzászóló, vagy hozzászólók sem mondanák ilyen egyszerűen, hogy "nem bírom őket"! Vajon miért?!

Én ugyan nem vagyok magyarországi, de nem hallottam arról, hogy bárkit is bántottak volna a "bakancsos Fekete ruhás" emberek!

2009. szept. 5. 14:54
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy rockerek, metálosok? Szerintem nincs tőlük semmi félnivaló, ma már nem olyan időket élünk, hogy ez - mint újdonság - olyannyira félelmetes legyen, hiszen már nem is új dolog. Mondjuk nekem mint stílus nem az esetem, de félelmetesnek nem tartom. Csak MÁR nem jön be az ilyen öltözködés.
2009. szept. 5. 15:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem félek. A Gárdistákra gondolsz? Tőlük sem, nincs okom rá, jó emberek, szeretem őket.
2010. febr. 6. 15:51
 30/31 anonim ***** válasza:
Ja h rockerek... Én is a napokban fogom megvenni a bakancsomat. Attól, hogy valaki nem szeret színes ruhákba bújni, még nem rossz ember :D!!!!!!
2010. febr. 6. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!