Féltek a Bakancsos Fekete ruhás emberektől?
2009. szept. 1. 10:20
11/31 anonim válasza:
Én mindig feketében járok és bakancsban, de tőlem senki se fél, max öreg mammerek meg papperek néznek rám csúnyán. Nem vagyok se goth, se skinhead, se gárdista, se semmi se. Csak én. Biztos ezért nem ilyed meg tőlem senki (nem mintha bárkinek bármi oka lenne rá).
12/31 anonim válasza:
Nagyon ritkán szoktam ilyen emberekkel találkozni, de akkor nem félek, mert fényes nappal nyilvános helyen ők biztos, hogy nem fognak semmit csinálni, ennyire nem hülyék. A politikai háttere hidegen hagy, mert nem politizálok. :)
Éjszaka meg kocsival járok. :)
De félni csak azért lenne okom, mert lány vagyok és 50kg-nál is kevesebb...megvédeni magam bármilyen támadásban tudom, hogy semmi esélyem.
14/31 anonim válasza:
Dehogyis félek. Pont ellenkezőlg.
Hiszen ők védenek meg azoktól, akiktől valóban félnem kell.
15/31 anonim válasza:
én nem félek tőlük, ellenben szánalmasnak tartom őket.
16/31 anonim válasza:
Félni?! Hát ők arany emberek! :))))
17/31 A kérdező kommentje:
jaja. igazad van utolsó.
2009. szept. 4. 16:52
18/31 anonim válasza:
Nem félek tőlük, mert a legjobb barátom és egy nagyon jó barátnőm is ilyen "bakancsos, fekete ruhás ember". Bennem nem félelmet keltenek.
15/L
19/31 anonim válasza:
Nem, mivel hála Istennek nem vagyok sem erősen pigmentált kisebbségi sem metroszex nyálb.zi. ezekre utaznak.
20/31 anonim válasza:
odamegyek az ilyenekhez és megsimogatom a kopasz fejüket:P najó nem:) de valójában van egykét hasonló beállítottságú haverom(inkább ivócimbora) és akkora jófejek hogy az valami hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!