Megőrülök az olyan emberektől, akik nem hisznek az ezotériában! Hogy legyek úrrá ezen?
Komolyan mondom, az agybaj kerülget, mikor leírva látom itt a "tudomány" meg "tények" meg "racionalitás" meg "realitás" meg ilyesmi szavakat. Egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni, felidegesítem magam ezeken az embereken :S Engem leginkább az zavar, hogy olyan nagy arcuk van, egyébként se szeretem az olyan embereket, akik nagyképűek, de legalább ha már ilyen földözragadtak, hogy nem képesek észrevenni, hogy Mi van körülöttük, legalább szállnának magukba! Persze tudom, hogy ők meg azokat nézik hülyének, akik hisznek benne, NEM VITÁT SZÁNDÉKOZOM GENERÁLNI A KÉRDÉSEMMEL, csak leírtam, hogy miért zavarnak ennyire. A kérdésem pedig az lenne, hogy ti hogy tudjátok ezt "feldolgozni", hogy vannak ilyen "vak" de egyben nagyképű emberek? Szeretnék elfogadóbb lenni, de nem megy :S
(Egyébként "ezotéria" alatt olyan dolgokat értettem, mint reinkarnáció, lélek, szellemek, csillagjegyek)
Ugyanolyan elveszett emberek, mint te, csak ők a tudomány nevével fémjelzett hiedelmeknek dőltek be. A legtöbb tudományos tényt nem tapasztalják, nem értik meg, csak elhiszik, hihetőnek tartják, ahogy te hihetőnek tartod ezenek a dolgoknak a működését.
Ha nincs bajod a más vallásúakkal, mondjuk az erőszakos keresztényekkel, akkor velük se legyen. Egyébként bosszankodj nyugodtan.
Komolyan mondom, az agybaj kerülget, mikor leírva látom itt a "reinkarnáció" meg "szellemek" meg "hit" meg "túlvilág" meg ilyesmi szavakat. Egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni, felidegesítem magam ezeken az embereken :S Engem leginkább az zavar, hogy olyan nagy arcuk van, egyébként se szeretem az olyan embereket, akik nagyképűek, de legalább ha már ilyen földözragadtak, hogy nem képesek észrevenni, hogy Mi van körülöttük, legalább szállnának magukba! Persze tudom, hogy ők meg azokat nézik hülyének, akik hisznek benne, NEM VITÁT SZÁNDÉKOZOM GENERÁLNI A KÉRDÉSEMMEL, csak leírtam, hogy miért zavarnak ennyire. A kérdésem pedig az lenne, hogy ti hogy tudjátok ezt "feldolgozni", hogy vannak ilyen "vak" de egyben nagyképű emberek? Szeretnék elfogadóbb lenni, de nem megy :S
(Egyébként "tudomány" alatt olyan dolgokat értettem, mint matematika, fizika, biológia, kémia)
Ne haragudj, de te most ugyanolyan fölényeskedő vagy velünk szemben azzal, hogy földhözragadtnak meg vaknak tartasz.
Próbálj egy kicsit megértőbb, türelmesebb, empatikusabb lenni. Próbáld meg a másik ember szemszögéből vagy teljesen kívülállóként szemlélni a dolgot. Nem kell vele egyetértened, de így könnyebb elfogadni az ő álláspontját.
Egyébként fura helyzet ez, mert most te az ezotéria oldaláról megveted azt, aki a tudomány mellett áll, holott annyi gyakorlati haszna volt már (a hétköznapi életben és úgy általában a világ működésének megismerésében). Én elfogadom a tudomány eredményeit és némely ezo-dolgot is elképzelhetőnek tartok, néhány dologban hiszek. De jóval kevesebb eredményt tud felmutatni, mint a tudomány.
"Komolyan mondom, az agybaj kerülget, mikor leírva látom itt a "tudomány" meg "tények" meg "racionalitás" meg "realitás" meg ilyesmi szavakat."
Ha valaki ilyet mond, akkor az inkább tanulatlanság jele. De biztos ne ezt akartad kifejezni.
Hé, ezt a poént én akartam ellőni. ):
Amúgy egyetértek. Te is ugyanannyira nagyképű és vak vagy, mint akik miatt idegeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!