Féltek a Bakancsos Fekete ruhás emberektől?
Ha a skinheadekre gondolsz, akkor én személy szerint örülök is ha, a közelembe van ilyen ember, mondjuk éjszakai buszon, vagy hazafelé ott van a közelben. Nekem nincs okom félni tőlük, ellenben ha baj van nagyon sok közülük segít.
Ha punkokra az más, de köztük kevés az olyan aki ok nélkül kötözködne, és őket is bírom.
Ha a Gárdára akkor, megint csak azt mondom: "...nincs okom félni tőlük!"
Nem, mert en is az vagyok. Konktrétan goth, azaz az embereknek én is a feketeruhás bakancsos vagyok :D
Azé néha-néha, amikor meglátok egy részeg egyént (punk, skinhead, akármi) azé meggondolom, hogy kikerüljem-e, mert pár kötöszködős emberhez volt már szerencsém, én meg nem vagyok a harcias típus.
Ha a gárdásokra célzol, őket "csak" nem bírom.
Bennem nem keltenek félelmet, azt vállalják fel amit sokunknak már nincs módja a kora, családja, az egzisztenciája miatt.
Bizony én is ilyen voltam, majd az összes mai barátommal együtt.
De akik már csak azzal is szolgálták a hazát, hogy nem árulták el, azok iránt sem lenéző, sem kiközösítő nem voltam.
Jó lenne, ha ez kölcsönösen működne végre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!