Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltek a Bakancsos Fekete...

Féltek a Bakancsos Fekete ruhás emberektől?

2009. szept. 1. 10:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
54%
Nem,mert csak pojácáknak tartom őket.
2009. szept. 1. 11:12
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem egyértelmuen
2009. szept. 1. 11:35
 3/31 anonim ***** válasza:
81%
nem,. én inkább a koszosra hajazó, barnább bőrszínű emberektől félek, koszos lábbal, papucsban...késsel a zsebükben
2009. szept. 1. 11:59
 4/31 anonim válasza:
73%

Ha a skinheadekre gondolsz, akkor én személy szerint örülök is ha, a közelembe van ilyen ember, mondjuk éjszakai buszon, vagy hazafelé ott van a közelben. Nekem nincs okom félni tőlük, ellenben ha baj van nagyon sok közülük segít.

Ha punkokra az más, de köztük kevés az olyan aki ok nélkül kötözködne, és őket is bírom.

Ha a Gárdára akkor, megint csak azt mondom: "...nincs okom félni tőlük!"

2009. szept. 1. 13:14
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem, mert en is az vagyok. Konktrétan goth, azaz az embereknek én is a feketeruhás bakancsos vagyok :D

Azé néha-néha, amikor meglátok egy részeg egyént (punk, skinhead, akármi) azé meggondolom, hogy kikerüljem-e, mert pár kötöszködős emberhez volt már szerencsém, én meg nem vagyok a harcias típus.

Ha a gárdásokra célzol, őket "csak" nem bírom.

2009. szept. 1. 14:06
 6/31 anonim ***** válasza:
71%
nem, én csak egyszerüen gyűlölöm őket! lehet hogy neki acélbetétes van, de nekem meg viperám :D (na jó nincs viperám, de volt gázsprém, amit elnyomtam egy kötözködö cigánygyerekre) AZT A FEJET LÁTNI KELLETT VOLNA xd
2009. szept. 1. 14:29
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem félek tőlük.Lehet,hogy azért mert sok ilyen ismerősöm van.De korábban mikor még nem jártam ilyen közegben akkor sem féltem,csak furán néztem rájuk,amit ma már nem teszek.
2009. szept. 1. 15:00
 8/31 anonim ***** válasza:
81%

Bennem nem keltenek félelmet, azt vállalják fel amit sokunknak már nincs módja a kora, családja, az egzisztenciája miatt.

Bizony én is ilyen voltam, majd az összes mai barátommal együtt.

De akik már csak azzal is szolgálták a hazát, hogy nem árulták el, azok iránt sem lenéző, sem kiközösítő nem voltam.

Jó lenne, ha ez kölcsönösen működne végre!!!

2009. szept. 1. 15:13
 9/31 anonim ***** válasza:
82%
Én 22 éves korom óta járok le terembe gyúrni..31 vagyok..és nem félek tőlük..szerintem egy 117 kilós kigyúrt pali egy szakadt papucsban is félelmetesebb mint 10 bakancsos együtt véve.
2009. szept. 1. 16:43
 10/31 anonim ***** válasza:
95%
Miért kéne félni tőlük?
2009. szept. 1. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!