Miért csak én érzek így?
Figyelt kérdés
Az emberi kapcsolatokról. Személy szerint sokkal jobban megy megoldani egy problémát a párommal mint a barátaimmal és ezek lassan felemésztik minden kapcsolatom. Alig vannak már, szétválnak az útjaink.Az összetartás gyerekkorom emlékévé vált.
Nem tudom mit tegyek ugyanis nekem is bőven van problémám velük dehát akkor is! Gyermekkori barátaim ! Sosem hagynám cserben őket de úgy vettem észre hogy ők erről nem így vélekednek már...Miért csak én érzek így?
2009. aug. 31. 01:13
1/1 anonim válasza:
Az érzelmileg fejlett és érzékeny emberek mind így vannak ezzel.Valószínűleg a gyermekkorodból maradt érzelmi szálak nálad erősebbek mint a többieknél ők nem így élték meg, ez nem azt jelenti, hogy nem tekintenek barátjuknak csak másképp, lehet felszínesebben, vagy lehet ők máshogy fejezik ki az érzéseiket, ilyenkor el kell gondolkozni, hogy valóban a megfelelő embereknek adod az energiádat.Attól, hogy gyerekkori barátaid még sajnos nem jelent semmmit, az is lehet, hogy azért ragaszkodsz hozzájuk, mert náluk vannak az "emlékeid",de az emlékeidet meg kell tanuldod külön kezelni, vagyis tudnod kell, hogy akivel átélsz dolgokat kétféle emlék marad az övé és a tiéd, és az is más és más mert senki nem él meg úgyanúgy semmit.A te emlékedet senki nem veheti el tőled és a múltadat szeretni kell és elfodadni, illetőleg ha kell elengeni.Hasonló csak a hasonlóval alakíthat ki kielégítő baráti kapcsolatot, ha úgy érzed neked nem megfelelő a többiek hozzáállása akkor új barátokat kellene keresned, és hidd el a felnőtt barátságok mélyebbek tudnak lenni mint a gyerek fejjel kötettetek, mert az emebrek változnak nagyon sokat, és csak a nagyon erős baráságok állják ki az idő próbáját.Temesd el a múltat szívedben, lélegezz fel és járj olyan társaságba akikkel azonos az érdeklődési köröd nem könnyű, de az eredmény miatt mindenképp megéri.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!