Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom kimondani,...

Miért nem tudom kimondani, azt amit akarok, vagy amit érzek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van egy pasi akit úgy érzem, hogy nagyon szeretek. De nem tudom ezt neki elmondani! Hogyan tudnám levetkőzni ezt??? És azt, hogy ha meg kér, hgy mondjam el mit gondolok éppen, és én nem tudom kimondani! És nem csak azt hogy szeretem, hanem azt sem, hogy mit értek az alatt, hogy "Téged akarlak. Minden értelemben".???
2011. szept. 8. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem muszáj mindig mindent szóban elmondani. Néha egy mosoly, egy simogatás többet ér. Hidd el, azt a legnehezebb elmondani, amit a legjobban szeretnénk, mert félünk a választól, vagy csak magunkban nem bízunk eléggé. Van, hogy tényleg nem tudod a választ, vagy hogy mit is érzel éppen, így nehéz is lenne másnak elmondani. De ha már te biztosan, mit akarsz, akkor menni fog! Addig számos jelét adhatod annak, hogy szereted - ha a kedvenc sütijét megsütöd, ha érdeklődsz a kedvenc együttese, csapata, tantárgya (stb.) után, ha foglalkozol vele, meghallgatod, vagy csak megfogod a kezét.
2011. szept. 8. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! sokat segítettél:D
2011. szept. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!