Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezdek beleszeretni az ofőmbe....

Kezdek beleszeretni az ofőmbe. Mi legyen?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok az ofőmmel nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Kezdem érezni hogy vonzódom hozzá. Úgy gondolom Ő is táplál bizonyos gyengéd érzelmeket felém. Nagyon sokat segítünk egymásnak és számíthatunk a másikra mindenben. Mit tehetnék?

2013. jan. 20. 14:40
1 2 3
 21/22 gungasam ***** válasza:
Javasold a tanár úrnak, hogy segítesz dolgozatokat javítani kettesben...Ettől rögtön fogja venni az adást...Utána már az Ő felelőssége, hogy tanárhoz,felnőtthöz és osztályfőnökhöz méltóan fenékbe billentsen...
2013. febr. 5. 17:28
 22/22 anonim válasza:

Fonots lenne az adott tanár kora is. Ahogy előttem is mondták ha huszon pár éves akkor nem olyan gáz.

Nem értek néhány embert itt, tegyük fel 2 év múlva te egyetemre jársz és összejött egy 5 évvel idősebb pasival, senkinek nem lenne egy szava sem.

Az nem a leg szerencsésebb, hogy az osztályfőnököd, de ha mondjuk ő is úgy gondol rád ahogy te rá, akkor akár azt is meg lehet beszélni, hogy vártok amíg leérettségizel, és más iskolába kerülsz. Akkor már senkit nem fog érdekelni a dolog.

Egy 17 éves lány már nem kifejezetten gyerek ahogy itt sokan gondolják.

(És mielőtt valaki elkezdene azzal jönni hogy hülye gyerek vagyok én is, közlöm, hogy rég nem vagyok gyerek, közelebb vagyok a 30 hoz mint a 20 hoz)

2013. febr. 13. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!