Kezdek beleszeretni az ofőmbe. Mi legyen?
ilyen ostoba tyúk sem terem minden bokorban. tudod mit? hát tedd szét a lábad, várom a siránkozást: ,,jajj, istenem, megyek a tárgyalásra, mi lesz, mit mondjak, ó jajj szegény fejem" oh god...
2013. jan. 20. 17:54
Szerintem ő nem azt írta hogy megakarja dugatni magát, ha tudsz olvasni.
Én láttam már ilyet, volt osztálytársam már 7 éve van együtt a volt ofőmmel.
Attól mert maradiak vagytok nem kell lefikázni.
Írj neki egy mail-t hogy mit érzel, majd reagál valamit. Ha nem tetszik neki, majd azt mondod csak meg akartad viccelni.
2013. jan. 20. 19:25
13/22 A kérdező kommentje:
12. koszi! vegre egy normalis ember :)) de nem lehetek iyen kozvelten... valami finom utalas kellene h nem kozombos szamomra. valami tipp? irhatsz uzenetet is ha gondolod ^^
komolyan mi a cifralócitromnak biztatsz egy GYEREKET ilyenre? az épeszűség nem maradiság, de ez BÜNTETENDŐ.
2013. jan. 20. 21:31
15/22 A kérdező kommentje:
utolsó: ha kiderul talan(sot biztos) buntetik. de ami nem derul ki es nem bizonyitjak, azert nem fognak megbuntetni se engem se a tanart es meg a wc-s nenit se ;)
Milyen elfogult vagy, ribancnak nem mondalak se ilyesmi, de nem kicsit vagy ostoba főleg ilyen szöveggel "rátok nem néznek idősebbek "stb :D csinálj amit akarsz elég buta vagy és ne csodálkozz hogy itt szidnak... jó szüleid lehetnek ha így neveltek .. kordbeliek nem tetszenek vagy mi ?.. nevetséges :D.. hát hiába nem volt még senkid úgy látszik azt most be vagy pörögve
2013. jan. 21. 01:08
17/22 nyari.p válasza:
hány éves??? :) mert ha mondjuk 20-25 között van okés de egy 17 éves lány csak nem jöhet össze jön egy 40-essel xdd az kicsit gáz lenne ...:DD
2013. jan. 21. 01:44
18/22 A kérdező kommentje:
16.: pont azert erzem h idosebb ember kell nekem mert a korombeliek valahogy nem az en 'sulycsoportom'... nem nagykepu vagyok de komolyabb vagyok mint a legtobb kortarsam. ezzel nem azt mondom h mindenki hulyes es csak en vagyok az agy de az h egyaltala egy ilyen koru ember ram nez mar jelenethet valamit. es mikor irtam h nagyon sokat segitettunk egymason talan nem veletlen h pont engem bizott meg ilyen feladatokkal.. mert ott van rajtam kivul kb 800gyerek! szoval biztos lett volna valasztasa.....:) es nem vagyok ostoba meg ilyenek mert ha az lennek mar reg szettdobtam volna a labam es nem probalnek valami okosabb tanacsot kerni
de. igenisis ostoba vagy. méghogy érett? érett a te nénikéd térde kalácsa, az. egy buta liba vagy és őszintén remélem, hogy rácseszel. akkor talán tanulsz valamit a saját károdon, mert hát ugye az okos más kárán, a buta a sajátján tanul. és miért néz rád egy idősebb? hidd el, nem az eszedért, hanem a feszes cicidért. buta tyúk.
2013. jan. 21. 10:06
Én 100% megértem hogy a kordbeliek éretlen kis nyomorékok , és idősebbet szeretnél jól is teszed hogy nem egy 14-17 éves kis idiótával jársz.
DE a tanárod azért túlzás éretlenség és butaság lenne akármilyen barátságon túl szóló dolgot létesíteni szóval jogosan kapod a buta libázást jelenleg.
Kötve hiszem hogy nem tudnál találni 1-3 évvel idősebb fiút magadnak akivel lehet járni is mert pl nem a tanárod ! ilyen viselkedéssel jóval éretlenebb vagy minta kortársaid és esztelenebb is , amellett ha lenne köztetek valami , a tanárt is jól fejbe rúgnám hogy mit képzel magáról.. még is csak oktatni jár be nem d.uni
2013. jan. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések: