Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezdek beleszeretni az ofőmbe....

Kezdek beleszeretni az ofőmbe. Mi legyen?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok az ofőmmel nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Kezdem érezni hogy vonzódom hozzá. Úgy gondolom Ő is táplál bizonyos gyengéd érzelmeket felém. Nagyon sokat segítünk egymásnak és számíthatunk a másikra mindenben. Mit tehetnék?

2013. jan. 20. 14:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ilyen ostoba tyúk sem terem minden bokorban. tudod mit? hát tedd szét a lábad, várom a siránkozást: ,,jajj, istenem, megyek a tárgyalásra, mi lesz, mit mondjak, ó jajj szegény fejem" oh god...
2013. jan. 20. 17:54
 12/22 Joshy Ca$h ***** válasza:

Szerintem ő nem azt írta hogy megakarja dugatni magát, ha tudsz olvasni.

Én láttam már ilyet, volt osztálytársam már 7 éve van együtt a volt ofőmmel.

Attól mert maradiak vagytok nem kell lefikázni.

Írj neki egy mail-t hogy mit érzel, majd reagál valamit. Ha nem tetszik neki, majd azt mondod csak meg akartad viccelni.

2013. jan. 20. 19:25
 13/22 A kérdező kommentje:
12. koszi! vegre egy normalis ember :)) de nem lehetek iyen kozvelten... valami finom utalas kellene h nem kozombos szamomra. valami tipp? irhatsz uzenetet is ha gondolod ^^
2013. jan. 20. 20:37
 14/22 anonim ***** válasza:
komolyan mi a cifralócitromnak biztatsz egy GYEREKET ilyenre? az épeszűség nem maradiság, de ez BÜNTETENDŐ.
2013. jan. 20. 21:31
 15/22 A kérdező kommentje:
utolsó: ha kiderul talan(sot biztos) buntetik. de ami nem derul ki es nem bizonyitjak, azert nem fognak megbuntetni se engem se a tanart es meg a wc-s nenit se ;)
2013. jan. 20. 21:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Milyen elfogult vagy, ribancnak nem mondalak se ilyesmi, de nem kicsit vagy ostoba főleg ilyen szöveggel "rátok nem néznek idősebbek "stb :D csinálj amit akarsz elég buta vagy és ne csodálkozz hogy itt szidnak... jó szüleid lehetnek ha így neveltek .. kordbeliek nem tetszenek vagy mi ?.. nevetséges :D.. hát hiába nem volt még senkid úgy látszik azt most be vagy pörögve
2013. jan. 21. 01:08
 17/22 nyari.p válasza:
hány éves??? :) mert ha mondjuk 20-25 között van okés de egy 17 éves lány csak nem jöhet össze jön egy 40-essel xdd az kicsit gáz lenne ...:DD
2013. jan. 21. 01:44
 18/22 A kérdező kommentje:
16.: pont azert erzem h idosebb ember kell nekem mert a korombeliek valahogy nem az en 'sulycsoportom'... nem nagykepu vagyok de komolyabb vagyok mint a legtobb kortarsam. ezzel nem azt mondom h mindenki hulyes es csak en vagyok az agy de az h egyaltala egy ilyen koru ember ram nez mar jelenethet valamit. es mikor irtam h nagyon sokat segitettunk egymason talan nem veletlen h pont engem bizott meg ilyen feladatokkal.. mert ott van rajtam kivul kb 800gyerek! szoval biztos lett volna valasztasa.....:) es nem vagyok ostoba meg ilyenek mert ha az lennek mar reg szettdobtam volna a labam es nem probalnek valami okosabb tanacsot kerni
2013. jan. 21. 07:27
 19/22 anonim ***** válasza:
de. igenisis ostoba vagy. méghogy érett? érett a te nénikéd térde kalácsa, az. egy buta liba vagy és őszintén remélem, hogy rácseszel. akkor talán tanulsz valamit a saját károdon, mert hát ugye az okos más kárán, a buta a sajátján tanul. és miért néz rád egy idősebb? hidd el, nem az eszedért, hanem a feszes cicidért. buta tyúk.
2013. jan. 21. 10:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Én 100% megértem hogy a kordbeliek éretlen kis nyomorékok , és idősebbet szeretnél jól is teszed hogy nem egy 14-17 éves kis idiótával jársz.

DE a tanárod azért túlzás éretlenség és butaság lenne akármilyen barátságon túl szóló dolgot létesíteni szóval jogosan kapod a buta libázást jelenleg.

Kötve hiszem hogy nem tudnál találni 1-3 évvel idősebb fiút magadnak akivel lehet járni is mert pl nem a tanárod ! ilyen viselkedéssel jóval éretlenebb vagy minta kortársaid és esztelenebb is , amellett ha lenne köztetek valami , a tanárt is jól fejbe rúgnám hogy mit képzel magáról.. még is csak oktatni jár be nem d.uni

2013. jan. 21. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!