Kezdek beleszeretni az ofőmbe. Mi legyen?
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok az ofőmmel nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Kezdem érezni hogy vonzódom hozzá. Úgy gondolom Ő is táplál bizonyos gyengéd érzelmeket felém. Nagyon sokat segítünk egymásnak és számíthatunk a másikra mindenben. Mit tehetnék?2013. jan. 20. 14:40
1/22 anonim válasza:
Amikor kettesben lesztek teperd le , csókold meg és fogd megott.. ;)
2/22 Joshy Ca$h válasza:
Menj rá, mi bajod lehet. Legalább gyűjtesz egy kis tapasztalatot.
3/22 anonim válasza:
aztán a csókát majd jól bevarrják a megrontásodért. nem vagy szerelmes csak van egy kis apakomplexusod.
4/22 A kérdező kommentje:
2. hogy tehetnem? csak nem rangathatom be a szertarba...:D hogyan bizonyosodhatnek meg az erzeseirol??
2013. jan. 20. 14:52
5/22 A kérdező kommentje:
3. nem mondtam h szerelmes vagyok.. csak azt h vonzodom hozza. am meg nincs apakomlexusom.... csak siman vonz. ennyi :))
2013. jan. 20. 14:54
6/22 anonim válasza:
SEHOGYAN. ne legyél már buta liba. nem kavarhatsz a tanároddal, főleg 18 év alatt, mert akkor még büntetendő is.
7/22 anonim válasza:
Utolsóival értek egyet, buta liba vagy.. eszedbe se kellene hogy jusson egyáltalán a vonzalom szó a tanároddal kapcsolatban.. ez gáz azért .. ne foglalkozz vele...
9/22 A kérdező kommentje:
Csak azert vayok gyoker meg ribanc mert tanar?! olyan begyepesedettek vagytok.... azert mert ratok nem nez egyetlen idosebb se attol meg ez etezo dolog. csak titeket gyereknek tartanak/tartottak :))
2013. jan. 20. 17:49
10/22 A kérdező kommentje:
*letezo...^^
2013. jan. 20. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!