Nem fura ez így egy kicsit?
Eddig mindig úgy éreztem, hogy a fiúkkal jobban kijövök barátilag. Lányok aligha voltak barátaim, de mostanában felvetődött bennem az, hogy lányokkal is barátkoznék. De mivel a nagyon lányos dolgok nem vonzanak, ezért az az eszement ötlet kavarog bennem, hogy szívesen megismerkednék egy leszbikussal, de csak BARÁTILAG. Tudom ez így most furán hangzik. Magam számára is, de mondjuk egy fiúsabb beállítottságú lányra gondolok. (ezért gondolnám azt hogy kijönnék vele) És tudom, hogy nem minden leszbikus fiús. Tisztában vagyok azzal, hogy egy a saját neméhez vonzódó lány nem csak a fiús típus lehet. De úgy gondolom egy ilyen ember érdekes lehet és szívesen megismerkednék vele. Ne értsetek félre nincs hátsó vagy ferde szándékom, csak egyszerűen borzasztó kíváncsi lennék egy ilyen személyiségre.
17/L
Meg igazából nem az hogy elástad magad, inkább úgyszólván igazad van.. És ha jobban belegondolok benne van nagyrészt a pakliban, hogy ez történik. És hát nem lenne túl kellemes, hogy miattam szenvedne az illető.
Írtam arról a kérdésben hogy a fiúkkal jobban kijövök. Eddig sikerült mindig olyan fiút találnom barátnak, aki később és még az elején sem "hátsószándékkal" közeledett. (lehet mert ocsmány vagyok?.. x'D neem, csak hülyülök amúgy. :D) Talán abban bízok, hogy eme áldott képességem a leszbikus lányoknál is bejön. xDDD Talán taszítom az ilyesmit.. Nem tudom.
Engem is ez foglalkoztatott pár éve... azóta kapcsolatban vagyok egy lánnyal.
Szerintem normális,bár lehet többet akarna,szóval ezt mielőbb közöld vele,nehogy félreértés kerekedjen belőle,mert az ciki lesz. Ajánlom a leszbikus társkeresőket és ott ráírhatsz a lányokra,de mindenképp közöld velük,hogy Te csak barátkozni szeretnél. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!