Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem fura ez így egy kicsit?

Nem fura ez így egy kicsit?

Figyelt kérdés

Eddig mindig úgy éreztem, hogy a fiúkkal jobban kijövök barátilag. Lányok aligha voltak barátaim, de mostanában felvetődött bennem az, hogy lányokkal is barátkoznék. De mivel a nagyon lányos dolgok nem vonzanak, ezért az az eszement ötlet kavarog bennem, hogy szívesen megismerkednék egy leszbikussal, de csak BARÁTILAG. Tudom ez így most furán hangzik. Magam számára is, de mondjuk egy fiúsabb beállítottságú lányra gondolok. (ezért gondolnám azt hogy kijönnék vele) És tudom, hogy nem minden leszbikus fiús. Tisztában vagyok azzal, hogy egy a saját neméhez vonzódó lány nem csak a fiús típus lehet. De úgy gondolom egy ilyen ember érdekes lehet és szívesen megismerkednék vele. Ne értsetek félre nincs hátsó vagy ferde szándékom, csak egyszerűen borzasztó kíváncsi lennék egy ilyen személyiségre.

17/L

2013. jan. 19. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én fiús csaj vagyok, és a csaj barátnőim is fiúsak. Az összeillők vonzzák egymást..fiúkkal meg nem tudok jóban lenni hosszabb ideig, mert eddig vagy belém szerettek, vagy más csajuk lett, és akkor én el voltam már hanyagolva...:D Valamiért mégis nőt látnak bennem. Talán a külsőm miatt. Pedig Nem hordok soha magassarkút meg ilyen csajos cuccokat hanem sima fekete gatya, fekete vagy sötét pulcsi meg snassz tornacipő v bakancs..De a barátnőim is mind tahók..:D lehet rossz helyeken keresgéltél eddig

18/L

2013. jan. 19. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
A férfi férfinak lett teremterve, a nő nőnek....
2013. jan. 19. 23:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Lehet.. Bár nem keresgéltem eddig. Csak az osztálytársak között, de ők ugye "adottak" voltak. :D És a hasonlók tényleg vonzzák egymást.. én is szeretnék most már vonzani egyet.
2013. jan. 19. 23:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Mármint az első válaszolóra reagáltam.
2013. jan. 19. 23:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Én leszbikus vagyok... Nem vagyok magassarkús plázapics@s, mükörmös vagy ilyesmi, de az a túl fiús kinézetű se.

De így érdeklődési körben szerintem több a fiús dolog azért... igazából túl csajos témákról nem is tudok elbeszélgetni hosszasan...

De tudod az a gond, hogy ha te egy leszbikussal barátkoznál, aki egyedülálló és nagyon jó lenne a barátságotok, akkor lehet hamarosan beléd szeretne akaratlanul is. Velem már történt ilyen legalábbis... nem valami kellemes, mert tudni lehet, hogy úgyse lesz semmi, de az érzéseknek nem lehet parancsolni.

Persze ez nem feltétlen mindig így történik, csak egy eshetőség.

2013. jan. 20. 03:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem.. Hát ez tényleg para lehet a dologban.. Lehet emiatt inkább leteszek a dologról. Nem akarok feleslegesen fájdalmat okozni senkinek.
2013. jan. 20. 20:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg hát egyébként is.. Mennyi esély van arra hogy épp a környékemen bukkan fel egy barátkozó kedvű leszbikus. :D Mekkora se.gg hülye vagyok. Mindegy is.
2013. jan. 20. 20:15
 8/12 anonim ***** válasza:

szia :) attól függ, merrfele laksz? szívesen beszélgetek veled, inkább fiúsabb vagyok külsőre és belsőre is. ha gondolod, írj privit :)

16/l/l Bp.

2013. jan. 21. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Én barátkozó kedvű vagyok, bár én bárkivel is beszélek a neten, mindig messze lakik, szóval te is biztos :)

Baranyai vagyok.

Mondjuk amit leírtam, azok után már el is ástam magam :D

2013. jan. 21. 22:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Ohóó Baranya megye tényleg messze van tőlem. :D Pest megye legalsó csücskén éldegélek. :D
2013. jan. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!