Nem fura egy kicsit ez lány létemre?
Régen, mikor kisebb voltam, rátaláltam egy két sportra, amik idővel megtetszettek. El is kezdtem tanulmányozni a szabályaikat és még saját kis egyszerű szabálykönyvet is összehoztam. Irtó büszke voltam magamra. :D De az egészben az volt a rossz, hogy sosem játszottam őket. Nem volt kivel. Nem volt olyan ember aki erre vevő lett volna a környezetemben. így csak álmodoztam tovább és elképzeltem magam a játék jeleneteiben. :D
Most újra fel jött ez bennem. és megint ugyan úgy érzem hogy volna kedvem ezeket a sportokat csak úgy szabadidőmben, magam szórakozására játszani. (persze nem komolyan űzném)
De újból ráeszméltem, hogy újfent alig ismerek valakit akik erre vevők lennének.
Egyébként ez az egy két sport a rögbi, amerikai foci és a baseball lenne. Ezen sportok zöme tudom, elég durva de vannak lájtosabb verziói is, mint pl az érintős rögbi meg hasonlók. Mert tényleg nem komoly szintem űzném csak úgy spontánból, amatőren.
És hogy ilyenekről álmodozok úgy gondolom elég fura, hiszen lány vagyok. De mégis vonzódok a fiús dolgokhoz vagy jelen esetben a fiús sportokhoz.
17/l
remélem nem írok hülyeséget de szerintem vannak női rögbi és amerikai foci játékosok. ezekhez a játékokhoz tényleg kéne egy két ember de a lényeg hogy egyáltalán nem baj hogy érdeklődsz a sportok iránt. ha valami fiús akkor mi van? attól még csinálhatják a lányok is :D
az emberszerzésre meg van egy két ötletem XD
Én ugyan így vagyok ezzel...Csak én olyan hátrányban vagyok, hogy míg te eljutottál a szabályok tanulmányozásáig legalább, addig én már azt rég feladtam, mikor rájöttem, hogy ez csak engem érdekel...
Az általad említett sportok is besorolhatóak az én "kedvenceimbe"...
Na meg engem valahogy a hardstyle illetve freestyle sportok jönnek be..de ehhez sem nagyon tudok partnert a körömből:) Nem mondom, hogy mindig azt űzném, de még a kipróbálás szintjére se tudok eljutni:D
Hogy fura, azt nem mondanám..csak ritkább...Nem tudom van e ilyen sportokkal foglalkozó csoport, de ha van ott kéne próbálkozni:D..mondjuk ahhoz, hogy hobby szinten űzd..hát nem tudom:)
Minden esetre sok sikert a "követőid" gyűjtéséhez!:D
16/L
Köszönöm! : D Egy szektát egyszer csak összehozok. :D
"az emberszerzésre meg van egy két ötletem XD"
Lökjed xD
ha úgy gondolod hogy ismerőseid közül tényleg nincs senki aki játszana veled akkor készíts egy blogot ahol tudnak jelentkezni az emberek játszani.
lehet hogy vannak olyan emberek akik szintén nem tudnak játszani mert nincs kivel.
azt meg hogy kivel játszol azt te válogatod ki XD
Szerintem nem furi. Én is szeretem a fiús sportokat . Gimibe fociztam, meg csináltunk egy Amerikából hazatelepült öreggel egy baseball csapatot .Ó de imádtam azóta is szenvedek hogy nincs kivel játszani. A kesztyűm ott hever a szekrényben néha előveszem nézegetem de még dobálni sincs kivel:-(( szóval ha veszprémben lennél én benne lennék egy kis baseballozásban csak dobálgatni meg ütögetni. mert csapatot találni veszett ötlet Pesten is próbáltam , pláne nőit vagy hobbi szinten. De aért ne add fel és szólj ha van valami szívesen beszállok:)
27L
Jól hangzik amit leírtál. Jó látni hogy van hasonló érdeklődésű ember mint én. Én is nagyon szívesen benne lennék egy kis dobálásba. :) Csak még elég béna vagyok xD De ebbe is bele lehet jönni. Gyakorlás kérdése. :D
Kár hogy tőlem messze laksz.. Én Nagykőrösön élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!