Kicsit fura kérdés. De hogyan vehetnék fel pókerarcot?
Tom,hogy fura kérdés,de nem szeretném ha többé látszódnának az érzéseim .. Most eléggé rossz passzban vagyok,és ezért is..Meg,mert régebben mindig boldognak éreztem magam,mosolyogtam és nevettettem másokat.:) Mára ez lassan kezd elmúlni,és átveszi a szomorúság.:/ (nem lényeg,mi történt..)
Csak,szeretnék mindig magabiztosnak tűnni,és pókerarcot felvenni,szal nem csakúgy elkezdeni nevetni mondjuk mindenfélén..
Vajon hogy kezdjek hozzá?Tippek?:O
Előre is köszi. ♥
L,16.
Szóval szarul vagy, és szeretnéd ha ez látszana rajtad?
Emós lettél, igaz?
Köszi a hasznos válaszokat.. :))
Első: jó buta vagy. -.-"
Én buta?
A kérdésed tényleg, na az tényleg ostoba, ugyanis az ember arca attól él, hogy látszanak rajta érzelmek. Amíg mindenen elvigyorodsz, addig semmi szükséged pókerarcra, mert a pókerarc lényege, hogy ne vegyenek észre rajtad semmit. Nos, ha hirtelen abbahagynád a vigyorgást, akkor biztosra veszem, hogy midnenkinek feltűnne, hogy valami nincs rendben. Gyerekes dolog ez a hullám, ráadásul undorító is, hogy tűnjünk komolynak, megrendíthetetlennek, érzéketlennek.
Nem tudnál egyszerűen csak élni? Mindenkinek az életében vannak hullámvölgyek, és attól semmi sem lesz jobb, hogy te leszel az érzéketlenség megtestesítője.
Ez fa szság, kéremszépen.
:)Te keverted ide az emokat,azért vagy buta. -.-' Meg ez fa.ság szted?:D Honnan tudod,hogy nem olyan történt,ami tényleg elég komoly?!-.-"
És,ha én nem akarok többé vidámnak tűnni,akkor mi van? Nekem ez nem fas.ág ..
Ennyi kérem. ;))
"Gyerekes dolog ez a hullám, ráadásul undorító is, hogy tűnjünk komolynak, megrendíthetetlennek, érzéketlennek."
A pókerarc kicsit sem undorító miben lenne az? Hogy tűnjünk komolynak? Attól mert pókerarc valaki lehet komolytalan is én nagyon sok komoly embert ismerek az életemben de ők nem pókerarcok. Megrendíthetetlen? Nekem erről a szóról a Rettenthetetlen című film jut az eszembe, szó sincs megrendíthetetlenségről nem vagyunk mi áthatolhatatlan erőd. Érzéketlen. Nos tény és való hogy az emberek abban a tudatban vannak hogy ha valaki pókerarc akkor az annak a jele-kimutatása hogy érzéketlen hogy nincsenek benne érzések de ez Tévedés! Mi is ugyan olyan emberek vagyunk mint bárki más az életben attól mert az arcunkon nem olvasható le semmi még ugyan úgy érzünk bánatot, szomorúságot, lelkiismeretet, vagy boldogságot, szeretetet illetve szerelmet ott legbelül.
Az emberekkel az a baj hogy amit nem értenek meg vagy furának tartanak vagy nem ismernek nem is akarnak megismerni valamit azt vagy leszólják vagy pedig nem is vannak rá tekintettel és ezért negatív vélemények születnek róla. Pókerarcnak lenni nem különc dolog csak más ennyi az egész és a másságot nem mindig kell rosszul megítélni, meg hát unalmas lenne az élet ha mindenki egyforma lenne a másság nem minden esetben rossz.
Tényleg nem undorító a pókerarc.
Sok mindentől megvédi az embert,amikor már a szakadék szélén van és csak egy lökés kell hogy le essen. Sokkal jobb néha pokerarcot felvenni,minthogy mindent kiteríteni az asztalra.
Én is így látom,ahogy ti..(:
És,tényleg,jól írtad utolsó,hogy néha jobb,ha nem látszik rajtunk semmi..Meg,én nem akarok gyengének tűnni,főleg,ha olyan ember,emberek vannak a közelembe,akiket nem bírok,mert ők örülnének is neki,hogy rossz a kedvem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!