Milyen vagyok igazából? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy milyen vagyok.Mintha két énem lenne,van egy önfeledt vidám énem aki állandóan mosolyog és imádja az one directiont és szereti a rózsaszínt ilyenkor rózsaszín cuccokat veszek fel meg minden.Viszont vagy egy punk,rocker énem is amikor minden rózsaszín dolgot kihajigálok a kukába,pirosra vagy feketére lakkozom a körmöm és szemtelen,gonosz és bosszúálló vagyok (mások elmondása alapján). Ilyenkor green day-t,fall out boyt hallgatok és nagyon sokat sírok.De mostmár el kéne döntenem mi vagyok mert már az őrületbe kergetem saját magam!2013. jan. 12. 22:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen ingadozik a hangulatod, és ezzel együtt az is, h éppen milyen zenéhez vagy ruhához van kedved. Gondolom kb 14-17 éves lehetsz, ilyen korban ez elég normális. Fogadd el hogy mindkettő te vagy, előbb-utóbb lenyugodnak a hormonjaid, és nem lesz ennyire vészes a dolog.
Azért remélem green day-t többet hallgatsz, mint one directiont és nem csak ha rossz kedved van:D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mellesleg csak 12 vok
2013. jan. 12. 23:50
3/4 anonim válasza:
Képlékeny vagy még. El kell fogadni. Mi már nevetve és elnéző mosollyal nézünk kicsinyes tinikori vívódásainkra, pedig ugyanannyira vagyunk tehetetlenek benne, mint a többi kori lelki harcainkba. Van egy dolog, amire általában nagyon sok mindennek kell történnie, hogy megértse az ember; elfogadás. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, DE tudd és akard a fejlődést. Nem az a lényeg ki vagy, hanem, hogy ki lehetsz! Ne zavarjon, ha valaki lenéz, butának, önfejűnek tart, fogadd el a kritikát. Ismerd meg magad, tapasztalj, Isten vezessen az élet útvesztőjén!
4/4 anonim válasza:
Nézd végig, és megtudod, miért van a magyar ennyire elnyomva, hogy nem tudjuk kik is vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!