Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen vagyok igazából? Mit...

Milyen vagyok igazából? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy milyen vagyok.Mintha két énem lenne,van egy önfeledt vidám énem aki állandóan mosolyog és imádja az one directiont és szereti a rózsaszínt ilyenkor rózsaszín cuccokat veszek fel meg minden.Viszont vagy egy punk,rocker énem is amikor minden rózsaszín dolgot kihajigálok a kukába,pirosra vagy feketére lakkozom a körmöm és szemtelen,gonosz és bosszúálló vagyok (mások elmondása alapján). Ilyenkor green day-t,fall out boyt hallgatok és nagyon sokat sírok.De mostmár el kéne döntenem mi vagyok mert már az őrületbe kergetem saját magam!

2013. jan. 12. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak egyszerűen ingadozik a hangulatod, és ezzel együtt az is, h éppen milyen zenéhez vagy ruhához van kedved. Gondolom kb 14-17 éves lehetsz, ilyen korban ez elég normális. Fogadd el hogy mindkettő te vagy, előbb-utóbb lenyugodnak a hormonjaid, és nem lesz ennyire vészes a dolog.

Azért remélem green day-t többet hallgatsz, mint one directiont és nem csak ha rossz kedved van:D

2013. jan. 12. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mellesleg csak 12 vok
2013. jan. 12. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Képlékeny vagy még. El kell fogadni. Mi már nevetve és elnéző mosollyal nézünk kicsinyes tinikori vívódásainkra, pedig ugyanannyira vagyunk tehetetlenek benne, mint a többi kori lelki harcainkba. Van egy dolog, amire általában nagyon sok mindennek kell történnie, hogy megértse az ember; elfogadás. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, DE tudd és akard a fejlődést. Nem az a lényeg ki vagy, hanem, hogy ki lehetsz! Ne zavarjon, ha valaki lenéz, butának, önfejűnek tart, fogadd el a kritikát. Ismerd meg magad, tapasztalj, Isten vezessen az élet útvesztőjén!
2013. jan. 13. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd végig, és megtudod, miért van a magyar ennyire elnyomva, hogy nem tudjuk kik is vagyunk.

http://www.youtube.com/watch?v=UnERYOnsExc

2013. márc. 25. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!