Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti haragudnátok rám? Szerintet...

Ti haragudnátok rám? Szerintetek az én hibám?

Figyelt kérdés

Magyarból tegnap megígérte az egyik fiú, hogy ma felelni fog. Amikor kérdezte a tanár, hogy ki akar felelni, ő jelentkezett is, de nem engedte meg neki, inkább engem választott. Én meg passzoltam (egyszer lehet az évben) mivel már az a fuú tegmnap mondta mindenkinek, hogy ő fog felelni, nem kell idegeskednünk. Szóval csak egy nagyon keveset tanultam, kb 2-esre tudtam volna. Ezután a tanár mondta, hogy jó, akkor választ mást. Erre valaki azt mondta, hogy az is psszolna, akit kiválasztana és a következő ember is, stb,stb... Szóval a tanár megkérdezte:Ezt most értsem úgy, hogy senki sem tanult? Rendben, akkor hétfőn röpdolgozat, igazán szemét kérdésekkel.

Mondtam neki, hogy akkor nem lehetne inkább, hogy felelek, ne szívjon már az egész osztály, de nem engedte...

13/L

2013. jan. 11. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád, ha senki sem tanult akkor, akárkit szólított volna valószínűleg ez lett volna a kimenetele az ügynek.
2013. jan. 11. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebből a tanulság ? Mindig tanulj és soha ne alapozz arra hogy majd más felel, akkor neked nem kell tanulnod. Főleg félévkor meg év végén.

Oké, hogy lehet passzolni, de azt akkor érdemes felhasználni, ha beteg voltál és még nem tudtad bepótolni az elmaradást.

2013. jan. 12. 16:02
 3/4 anonim válasza:
nem a te hibád hanem a tanáré de azért tanulhattál volna
2013. jan. 13. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha beteg volt vki akkor annak elnezi vagy n feleltwti. Es tenultam is de ez a tanar max 2est adott vna nagyon nehez nala felelni . Amugy mindig tanulok mindenbol 5os vagyok es csak 4bol nem dicseretes...
2013. jan. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!