Az én hibám, hogy így megvagyok szomorodva?
18 éves lány vagyok tegnap is sírtam a felvételi miatt, ugyanis anyu nagyon erőlteti a diplomát és tudom, hogy nem fognak felvenni, mert kb. 30 ponttal kevesebbel fogok rendelkezni
egyik barátnőm tojik rám és rosszul esnek a dolgai, de ő ezt sem érti meg
nem volt még soha 1 hónapnál hosszabb kapcsolatom és szűz vagyok
megismerkedtem egy fiúval, azt hittem lesz valami szorosabb köztünk, de ő egyszer csak elvesztette az érdeklődését
és ezek csak az általános emberi problémák
de apukám is meghalt, anyukámmal is voltak gondok amik remélem nem térnek vissza, ugyanis nincs mások
hány sulit jelöltél meg ? meg a ponthatárok is azért eléggé kiszámíthatatlan , énis nagyon meglepődtem amikor felvettek , biztos voltam benne hogy nagyon kevés pontom volt hozzá
az olyan csávók meg akik 1 hónap után elvesztik az érdeklődésüket .. jobb is hogy nem később derül ki
sokat panaszkodsz a pasiknak?
az is lehet az oka
akkor jövőre csinálj egy ilyen pontemelő, vagy javító (nem tudom, vmi ilyesmi) érettségit és azzal már bejutsz egyetemre
nem panaszkodom sokat. szoktam, de általában mondják is, hogy nyugodtan mondjam el a dolgokat
3 éve már
félreértettek, egyáltalán nem árasztom el a problémáimmal az embereket, még a barátaimat se nagyon
általában magamban oldom meg
hát ha tudnám mér nem tudok kialakítani kapcsolatot akkor változtatnék:D de ha még jelentkező sincs akkor nem tudok mit tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!