Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az én hibám, hogy így megvagyo...

Az én hibám, hogy így megvagyok szomorodva?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok tegnap is sírtam a felvételi miatt, ugyanis anyu nagyon erőlteti a diplomát és tudom, hogy nem fognak felvenni, mert kb. 30 ponttal kevesebbel fogok rendelkezni

egyik barátnőm tojik rám és rosszul esnek a dolgai, de ő ezt sem érti meg

nem volt még soha 1 hónapnál hosszabb kapcsolatom és szűz vagyok

megismerkedtem egy fiúval, azt hittem lesz valami szorosabb köztünk, de ő egyszer csak elvesztette az érdeklődését

és ezek csak az általános emberi problémák

de apukám is meghalt, anyukámmal is voltak gondok amik remélem nem térnek vissza, ugyanis nincs mások

2011. febr. 14. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:

hány sulit jelöltél meg ? meg a ponthatárok is azért eléggé kiszámíthatatlan , énis nagyon meglepődtem amikor felvettek , biztos voltam benne hogy nagyon kevés pontom volt hozzá

az olyan csávók meg akik 1 hónap után elvesztik az érdeklődésüket .. jobb is hogy nem később derül ki

2011. febr. 14. 21:42
 2/7 anonim válasza:
Én is küzdöttem hasonló problémákkal 1-2 évvel ezelőtt. Nekem nincsenek igazi barátaim, felületes ismeretségeim vannak, akikkel nagyon jól elvagyok, de nem én jutok először az eszükbe. Ne stresszelj, kezdj el hinni magadban. Tudom, hogy nehéz, könnyű mondani, de ez az egyetlen út, amit járva nem fogod úgy érezni, hogy megőrülnél. A fiúk pedig nem normálisak, majd találsz valakit, aki illik hozzád. Néha minden összejön. Sajnos ilyen az élet, csak nem jó ezzel szembesülni... Ami pedig a továbbtanulást illeti, válassz olyan főiskolát, ahol alacsonyabbak a ponthatárok.
2011. febr. 14. 22:02
 3/7 anonim válasza:

sokat panaszkodsz a pasiknak?

az is lehet az oka

akkor jövőre csinálj egy ilyen pontemelő, vagy javító (nem tudom, vmi ilyesmi) érettségit és azzal már bejutsz egyetemre

2011. febr. 15. 20:01
 4/7 anonim válasza:
mikor halt meg apud? már bocsi, de lehet köze van a szerelmi életedben történt rosszhoz
2011. febr. 15. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:

nem panaszkodom sokat. szoktam, de általában mondják is, hogy nyugodtan mondjam el a dolgokat

3 éve már

2011. febr. 15. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szép hosszú mondat. Nem szabad egyből mindenkit letámadni a gondjaiddal, gondolj csak bele, egyből olyannak fog megítélni, és már menekül is mindneki! Én még a régi rendszerven felvételztem, így nem tudom miért mennyi pont jár, ha most nem sikerül, semmi baj nincs, egy OKJ-s képzés, nyelvvizsga ad +pontot nem? Hátha úgy összejön. Most buksz pár ezret, meg 1 v. 2 évet, de nem hiába. Így ne add fel. Ki tudja, hogy szűz vagy? Senki, rajtad kívűl. Ez a szüzesség dolog manapság nagy divat, semmi más. Majd ha lesz megfelelő társad, akkor elveszted. Ezen aztán végképp ne agyalj mert felesleges. Viszont azt csak tudod kellene, hogy miért nem tudsz kapcsolatot kialakítani, azaz mi ennek az oka. F
2011. febr. 15. 22:58
 7/7 A kérdező kommentje:

félreértettek, egyáltalán nem árasztom el a problémáimmal az embereket, még a barátaimat se nagyon

általában magamban oldom meg

hát ha tudnám mér nem tudok kialakítani kapcsolatot akkor változtatnék:D de ha még jelentkező sincs akkor nem tudok mit tenni

2011. febr. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!