Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem velem van a gond....

Úgy érzem velem van a gond. Az én hibám lenne hogy nem tudok normális barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Valahogy nem megy.Volt egy csomó barátom.Azthittem bármit megtennének értem és akármi gondom lenne segítenének megoldani.De valahogy..Mindenki elöbb-utóbb elpártol tőlem.Suli váltás, ilyesmi..Én meg azthiszem hogy utána is tartjuk a kapcsolatot és ez igyis van csak aztán összeveszünk valami ostobaságon, amiben mindketten hibásak vagyunk, de egyik barátom se jött oda hogy "Na bocs, hibáztam én is, te is.Béküljünk." Suli váltás után meg megin abba a hibába estem, hogy elhittem újra van barátom.Jóban is voltunk csak aztán elkezdett rólam hazugságokat terjeszteni.Utána vele is megszakadt a kapcsolatom.Nem tudom mi lehet a gond.Egyre jobban érzem hogy csak kihasználnak.Persze jól érzem magam ígyis mert anyukám mindenben támasz de hiányzik az a biznyos csajos este vagy mozizás.Help!

14/L

2010. dec. 13. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szija. Én is éreztem már így. A különbség csak az volt, hogy szerintem én csináltam magamnak a bajt. Van velem egy iszonyat nagy probléma, mégpedig hogy iszonyatosan gonosz vagyok. Szó szerint. Azokat is bántom, akik nem tehetnek róla, ha pedig valaki valami rosszat tesz ellenem, az súlyos következményekkel számolhat. Rengeteg embernek tettem már tönkre az életét.. És ami a legdurvább, hogy cseppet se bánom.

De ennek ellenére is vannak barátaim. Van legjobb barátnőm, nagy haveri társaság, minden ami fontos lehet :)

És a legjobb barátnőm tényleg fontos nekem. Bár lehet, hogy nem éppen úgy fejezem ki, ahogy kellene...

Ezzel ara akarok rávilágítani, hogy bármennyire is romlott valaki, mindig van aki mellette áll. És te nem is tűnsz ilyen "romlottnak", szóval biztos vannak barátaid, még ha nem is érzed ezt minden pillanatban :)

Hidd el, azért ott vannak!

És ezek a barátok örülnének neki, ha mondjuk most felhívnád őket, és elhívnád őket valamelyik napra moziba. Vagy megkérnéd pár barátnődet, hogy aludjanak nálad a hétvégén.

Hidd el, örülnének neki, és jól szórakoznátok! :) Nem várhatsz mindig arra, hogy más tegye meg az első lépést. Siess, mert ha nem teszed, azzal tönkre tehetsz mindent. Minden pillanatot ki kell használni :)

14/L

2010. dec. 13. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg naiv vagy:$ (bocsánat)
2010. dec. 14. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:

1.Első kérdés, hogy mekkora gond, hogy nincsenek barátaid. Ha mindenképp akarsz barátokat, és nem csak unatkozol, akkor nézzük tovább.

2.Nem biztos, hogy csak a te hibád, részben másoké is, de neked kell ismerned a rossz tulajdonságaidat is. Az emberek nagy része alapvetően "rossz", ezt meg kell szoknod, vagy tegyél ellene.

Jó, ha nem azzal foglalkozol, hogy van-e barátod, hanem azzal, hogy mennyire érzed jól magad. Esetleg a másik ember. Addig ne akarj valakivel barátkozós programokat, amíg nem ismered, mert lehet, hogy valójában nem érdekled, vagy kárt tenne benned.

Ez nem jó tanács akkor, mikor társaságra vágysz - valószínűleg erről van szó, mert 14 körül az emberek általában megnyílnak már, és érezni akarják, hogy a közösség tagja, vagy van valaki akinek fontosak, esetleg párkapcsolatot is akarnak.

Érdemes megismerni magad, és olyan emberrel ismerkedni, aki szintén ismeri magát. Ha illetek egymáshoz, érdekesek vagytok egymásnak, valószínűbb hogy jó kapcsolat lesz belőle.

2010. dec. 14. 10:40
 4/4 anonim válasza:

Egyszerűen válogasd meg kikkel barátkozol.. jó tudom nem lehet suli első napján de ki lehet tapasztalni ki, hogyan viselkedik és megéri-e vele barátkozni..

Volt egy barátnőm elég sok ideig és nagyon rossz út felé vitt (mindenki figyelmeztetett meg kérdezgetett h miért vagyok vele.. mert ilyen, olyan és ha rájött az önsajnálat akkor én sem voltam kiskedvenc..) beláttam h egy barom voltam amiért vele haverkodtam.. e-környékén jöt a gimi ahol új emberek.. ott viszont több barátot találtam és nagy szerencsémre egy nagyon jó barátnőt is akivel egyszerűen egy hullámhosszon vagyunk, mindig rendes, sőt néha túlságosan is pl külön vesz nekem kaját és énmeg degeszre eszem magam x d

Szóval szerintem legyél nyitott az olyan emberek felé akiknél az az érzések, hogy megéri :D

2010. dec. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!