MIlyen szülő lennél/vagy?
Szigorú, következetes szülő lennék, de igyekeznék megmaradni az ésszerűség keretein belül. Mindenképpen konzervatív, polgári nevelést kapna a gyerekem.
23 N
El sem tudom képzelni,hogy gyereket vállaljak.Nem bírom elviselni őket.Egyszer vigyáztam gyerekre kb fél órát,de kibírhatatlan volt számomra!!Pedig semmit nem kellett csinálnom vele,csak figyelni,h meg ne vágja magát,ne essen el,stb,mert építkezés volt,de az anyukának vmi dolga akadt.
18/l
Nekem már van egy kétéves fiam. Igyekszem jófej anyuka lenni, de következetes. Megvannak a nevelési elveim, pl. önállóságra szoktatom, hisztivel nem lehet nálam elérni semmit, sokat foglalkozom vele, sokat játszunk, stb. Szerintem egész jól csinálom :) Nem szeretnék túl szigorú lenni, de túl engedékeny sem. Nekem az a legfontosabb, hogy a gyerekem bízzon bennem, tudja, hogy számíthat rám, és ami a későbbiekben nagyon fontos, hogy sose legyen oka hazudni nekem.
22/L
Ugy erzem, hogy jo anya vagyok, mert a 12 eves lanyommal baratnok vagyunk :)
Bar vannak elvarasaim.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!