Hazaérek és egyből feszült, ingerült leszek, mitől van ez? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Egész nap jókedvű vagyok, majd este hazamegyek és hirtelen mintha rám szakadna egy nagy adag rossz közérzet. Szeretem a családomat, de sajnos emiatt sok konfliktusom van velük, mert bunkó stílusom van meg állandóan panaszkodok és hogy nekem semmi sem jó... Ez nem igaz, elégedett vagyok az életemmel, csak itthon egyszerűen kitörnek belőlem ezek a dolgok, amiket utólag mindig megbánok (ezzel is még ingerültebb leszek). Nem akarom őket megbántani, vagy azt mutatni feléjük, hogy egy zsémbes, mindig elégedetlen, negatív ember vagyok, mert nem vagyok az, csak itthon mindig elönt a belső frusztráltság. Szerintetek hogy lehetne ezt megszüntetni?2013. jan. 8. 19:47
2/2 A kérdező kommentje:
azért még várom az értelmes válaszokat...
2013. jan. 15. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!