Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » SOS! Hogyan nyugtassam meg magam?

SOS! Hogyan nyugtassam meg magam?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs miért, de nagyon agresszív lettem, és nagyon indulatos. Mindenkinek beszólok, minden idegesít..pl. itt is az oldalon minden második kérdés kiakaszt, mert annyira értelmetlenek....!! A vérnyomásom az egekben van, nem tudom magam lehűteni. Már voltam futni, tornázni, biciklizni, de semmi hatása, csak testileg fáradtam ki, de ugyanolyan ideges vagyok. Mit tegyek már magammal??? Minden ingerültebb vagyok és légyszi gyors választ!

köszi

19/L

2012. máj. 29. 20:12
 1/4 anonim válasza:
100%
Barátod van? A szeretkezés segítene, vagy az önkielégítés... más nem jut eszembe.
2012. máj. 29. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tuthatod... mi honnan tudnánk mi a bajod??! Tedd fel magadnak a kérdést, miért vagyok agresszív??! És megkapod a választ nem sikerül semmi, tököm ki van mindennel, másnak miért jobb? Hagyj békén törődj a magad dolgával stb stb. Lehet nem vagy megelégedve az eredményeiddel, frusztrál, hogy másnak jobb. Nekem volt már ilyen, de sosem voltam agresszív tartósan... szeretkezehtünk is, nekem mind1 telefonon is jó... a lelki békédet magadnak kell megtalálni, én ma voltam kondizni is, szeretem csinálni, (már lassan mániás leszeK:)) emellet jó feszültség levezető is... Az jó, hogy próbáltad szabadidős tevékenységgel lecsillapítani, (futás) gyakran én is ezzel szoktam... Picit gondolkodj el, mi a bajod, mi nem tetszik... ráfogsz jönni... Mindennek van alapja, semmi sem történik véletlenül... osztálytársam (volt) például, egy nagyképű, nem is tudom milyen személyiség, amolyan feltűnési, hiperaktív betegségei voltak. ahogy láttam, irigykedett másokra, és kétségbeesetten próbált bunkó, szemét beszólásaival, mások megalázásával kitűnni... biztos kalssz csaj lehetsz, csak van egy "kis" problémád, amiért a környezeted okolod... hidd el nekem is volna miért düjöngenem... most végeztem, szakmunkásképzés.. villanyszerelő, és nem tudom, merre hogyan most talán megyek egy suliba, Még 3 év, ami után megyek ki külföldre, és havi 1 milliót megkereshetek.. családtagom segít kint munkát találni:) de addig más autót vesz, stb én meg "semmi" amíg a sulit el nem végzem:D szal, nyugodj meg, és nézz magadba, ez a legegyszerűbb:) 20/F
2012. máj. 29. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
esetleg szedj magnéziumot, nekem szokott használni... egyébként az előttem szólókkal is egyetértek!
2012. máj. 30. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) nagyon édesek vagytok, és ma már jobb is :)
2012. máj. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!