Félek magamtól és mindentől ami körülottem van . Mit tehetnék ez ellen? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
igen felek ...felek attol hogy nem tudok megfelelni magamnak es attol is hogy masoknak sem . felek kimondani azt amit erzek es megjobban felek kimutatni ezeket ...felek attol hogy elvesziteelek de attol megjobban felek hogy ha velem maradsz megbanthatlak ...felek a jovotol , es mindentol ami valtozast hozhat! Mindig is feltem...es mindig is felni fogok . Es lassan mar felek magamtol es ez mar olyan lett mint egy fuggoseg . Felek attol hogy kover leszek de ha fogyozom attol felek hogy nem egeszseges es nem lessz jo vege . felek attol hogy egyedul maradok es megjobban felek kozel engedni magamhoz az embereket , felek eselyt adni nekik mert azzal eselyt adok hogy fajdalmat okozzanak ...felek a boldogsagtol es a szerelemtol . felek szerelmes lenni de kozben utalom magam hogy nem tudok szeretni ...felek ezt elmondani barkinek is mert akarhanyszor elmondtam kinevettek...felek a felelemtol es ebbe lassan beleorulok x_x ketsegbe estem . Sokszor ugy erzem hogy jobb lenne veget vetni az egesznek de ettol is felek .Felek attol hogy nem vagyok jo semmire es ez bant a legjobban . Felek hogy egy SENKI vagyok a nagy vilagban. Felek szoba alni az emberekkel . ( bocsanat a helyesirasert ...nem volt turelmem mar ekezetekkel irni stb...melesleg Romaniaban elek szoval alig tudok irni magyarul , 14L2013. jan. 6. 00:55
11/11 A kérdező kommentje:
énis vágtam az ereimet és a szüleim észre sem vették ....én csinálok szinte mindent itthon mint egy cseléd , 2 cigánnyal kell élnem egy házban akik megkeserítik az életem , nem volt barátom már 4 éve , a barátnöimnek sem mondhatok el semmit mert mind kétszinü , anyám cigizett és megcsalta apámat és én tudok ròla neki erről fogalma sincs. Hivő család vagyunk kényszeritenek hogy menjek imaházba ott is mindenki hazudik , és még sorolhatnám.....
2013. szept. 13. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!