Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni ez ellen?

Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Valójában vidám fiú vagyok. De amint eszembe jut az iskola (bunkó, beképzelt osztálytársak; gyengén tanulok és stresszelek a jegyek miatt) egyből szomorú leszek. Már voltam pszichológusnál, de nem segített sokat. Egyetlen barátom van aki fel tud vidítani (ha sikerül neki), de 100 km-re tőlem. Szóval csak facebookon tudunk beszélni. Persze jobban viselném a sulit ha közelebb lakna (mellesleg barátságból alakult ki, hogy egymásba szerettünk). Már találkoztunk egyszer. De mit tudok tenni az ellen, hogy a suli ne rontsa el a kedvemet. Már nagyon depis vagyok ez miatt. Alig bírtam megállni, hogy sírjak. Tanulok, de nem könnyű. :( Alapiskolában vagyok végzős, 9.-es. (azért mert szlovákiai vagyok) 15/f
2012. nov. 21. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha végzős vagy és a következő tanévet már másik iskolában fogod folytatni, akkor már nem sokat kell kibírni. Olyan iskolát/szakot kell választani, ami megfelel a képességeidnek, és szereted is csinálni, akkor könnyen lehet, hogy jobb kedved is lesz. Bár nem tudom, hogy Szlovákiában pontosan hogy néz ki az oktatási rendszer. Beszélj sokat a barátoddal, családdal, rokonokkal. Iskolába meg muszáj járni, szóval ez egy olyan dolog, hogy ha rossz kedved lesz tőle akkor is be kell fejezni, itt most erősnek kell lenned.
2012. nov. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!