Petra666 kérdése:
Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim, akiket már 5 éve ismerek, de nem barátként, (persze vannak barátaim) azok előtt ilyen zárkózott vagyok. Épp ezért nem szeretnek, de nem is utálnak. Ha például valaki jófej odajön hozzám, utánna mindíg harakszok magamra hogy elszúrtam!2012. dec. 30. 20:35
2/4 anonim válasza:
Mondjuk ha odamegy hozzád az egyik jófej oszt.társad akkor próbálj vele beszélgetni valami olyan dologról ami mindkettőtöket érdekel.De először ne legyen túl személyes a beszélgetés, mert ha esetleg egy fiúval beszélgetsz azt hiheti h tetszik neked és esetleg ezzel piszkálnának.
Csak bátran..... ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Azt szúrtam el, hogy cak röhögtem, bólogattam... ilyenek...
2013. márc. 19. 14:24
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 19. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!