Képtelen vagyok az összeköltözésre. Változhat ez még?
15 éves koromig közös szobám volt a húgommal, soha nem volt olyan, hogy egyedül lettem volna. De tényleg soha.
Most elköltözhetnék a páromhoz, próbaképpen nála töltöttem 1 hetet, és hát nem sült el jól..
4 nap után a falat kapartam egy kis magányért. Olyan magányért, amikor csak én vagyok, egyedül, senki más nem érdekel, nem hallom senki más hangját...
Már 3,5 éve együtt vagyunk, szeptemberben költöznöm kéne hozzá, mert OKJ képzésre megyek, és az a lakásától 10 percnyire van, az otthonomtól meg 1,5 órára.
Szerintetek mit tegyek? Idegbeteg lettem a 4. nap estéjére, el kellett mennem sétálni 3 órát...
Van a háló meg a nappali.
De nincs olyan, hogy mondjuk elmenne valahova, meg hát én sem szeretnék 4 naponta esténként sétálgatni arrafelé.
És a külön szoba nem nagyon segített, tudtam, hogy ott van és ez frusztrált.
De ő nem húgod. Más. Máshogy szereted. Szeretsz vele lenni nem? Jó hogy ott van? Hiányzik, ha elmegy?
Szerintem ez változni fog. Észre sem veszed, és természetes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!