Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom a jelen kort, visszavág...

Utálom a jelen kort, visszavágyom az 1700 as évekbe! Hogy tudnék ebben a korban, időben boldogan élni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok emlékem van az előző életemből, amikor még az 1700 as években éltem. Kiskoromtól kezdve vannak emlékeim abból az életemből, igaz csak foszlányok, de nekem nagyon jó emlékek. Akkor és ott boldog voltam. Volt tisztelet és fegyelem, a férjemmel éltem egy várudvarban, a kastélyban. Jelen életemmel sincs baj, hiszen boldog vagyok a férjemmel, és a családommal, igaz, szegényesen élünk, de boldogan. Mégis vissza húz oda a szívem.... Vissza a múltba.... Sajnos engem nem lehet hipnotizálni, és így nem tudok több emléket előhozni (az eddigiek is maguktól jöttek). Utána néztem és találtam írásos bizonyítékot az akkori létezésemre, szóval nem a fantáziám szüleménye. Hogyan tudnék több emlékhez jutni, vagy legalább is elmulasztani ezt az űrt, ami most bennem van a jelen idővel kapcsolatban?

2012. dec. 31. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvass minél több ilyen témájú regényt! :) Én amúgy a 70-es, 80-as évekbe vágyom vissza, akkor voltam kisgyerek.
2012. dec. 31. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha megölnéd magad, akkor nem a múltban, hanem a jövőben születnél ujjá úgyhogy ezt a lehetőséget nem ajánlanám. Miért lett volna az 1700 as években élni. ? ott a nőknek nem volt joga semmihez. Szerintem kész szenvedés volt az élet sok nemi erőszakkal és gyilkosságokkal, amiket nem tudtak bebizonyítani mert nem volt se DNS sem ujjlenyomat minta. de ujjlenyomatot is honnan vettek volna? a szénáról? Szerintem a jővőben lenne sokkal jobb az élet amikor is minden napos lesz az űrutazás csillagközi séta meg ilyenek. szal te tudod! 24!f
2012. dec. 31. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok meghalni, nem erről beszélek.... Tudod ott az alsóbb körökben volt divat a nők bántalmazása, ha viszont jó férjed volt (mint nekem is) semmi bajod nem eshetett, és boldogan éltél... Ott bátran szülhettél gyermeket, mert fel tudtad nevelni, tiszteltek és védelmeztek, mivel te voltál a gyenge nő. Én vissza vágyom oda.... Vissza vágyom, mert ott mint nő becsben voltam tartva, magyarul nem szemtelenkedett veled senki mert az a férjeddel nézett szembe vagy az édesapáddal. De mondom, én nem az alsóbb rétegről beszélek.... A párom Lord volt, hatalmas birtokkal. Az megint más és megint más a szegény sorban élők sorsa abban az életben.
2012. dec. 31. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem csak az 1700-as évekre jellemző. Igazából az se mindegy melyik korszakban, melyik régióba vágyódsz... Na de ez már történelem. A múltba már nem tudsz visszamenni. De ha a családodon belül már megkaptad azt amire vágyódsz (nőies életet élhetsz, és elismernek ezért) akkor ennyi miért nem elég?
2012. dec. 31. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmondani, mi hiányzik.... De valami hiányzik, ami ott megvolt itt viszont nincsen.
2012. dec. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!