Annyi nő mondja, hogy szívesebben lenne férfi, de TÉNYLEG?
szóval, aki ezt állítja: te tényleg szívesebben lennél férfi? vagy inkább úgy kérdezem, FÉRFINEK ÉRZED MAGAD? szóval átműttetnéd magad, ha lehetne (mondjuk egy tökéletes műtét, nem is látszana meg semmi)
csak azért kérdezem, mert én transszexuális férfi vagyok (ami azt jelenti hogy fizikailag nő vagyok, de amúgy férfi. és még nem volt műtétem, egyszerűen csak úgy öltözök és viselkedek, meg férfinak azonosítom magam)
és hát elég furcsa ez nekem, kezdem azt hinni hogy ez tök átlagos.. mert hát tudom hogy a nőiségnek mennyi hátránya van, de most tényleg minden nő szívesebben lenne férfi?
na de most nem rajtam van a hangsúly, tudom hogy az emberek mennyire undorodnak az ilyentől, most ezt nem kell szóvátenni, csak azért mondtam el hogy tudjátok mire gondolok...
Én nem lennék szívesebben férfi. 21. században élünk, Közép-Európában, ebből kifolyólag néhány kémiai dolgot, meg testiséget leszámítva ugyanolyan lenne az életem ha férfinak születtem volna, mint most. Egyébként én feminista vagyok, tehát ha vkit az tesz boldoggá, hogy gyereket nevel, háztartást vezet, egészségére, ha valakit az, hogy csak a karrierjét építi, akkor azt az utat válassza. Mindenki döntse el maga, nemtől függetlenül. Nem vágyom arra, hogy másik nemhez tartozzam, de nyilván, ha férfinek születtem volna, azzal se lenne problémám :D De pl. ugyanúgy szeretnék sminkelni, ugyanúgy lövésem se lenne bizonyos dolgokhoz, másban meg jó lennék. De pl. a focit ugyanúgy nem szeretném, meg egyéb sztereotíp dolgokat, amiket általában férfiakhoz társítanak.
A nőiességnek szerintem nincs hátránya, csak egyesek az ilyen kellemetlenségeket, amiket amúgy mindenkinek meg kell csinálnia (pl. takarítani, házimelót végezni mindenkinek kell, akinek nicns bejárónője), de sokan ezt vmilyen nemhez társítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!