Női vagy férfi orvoshoz mentek szívesebben?
Figyelt kérdés
Szóval, ha pl. fogorvoshoz, szemészhez, fülészhez, házi orvoshoz stb.-hez mentek... ahol nem az a lényeg, hogy most megmenti az életed, avagy sem, mert ott egyértelmű, hogy nem számít a nem.2010. jún. 10. 22:53
1/10 anonim válasza:
én férfihez,mert a nők gyakran kiégnek és le se sz.rják a problémám.
18/L
2/10 A kérdező kommentje:
*háziorvos
2010. jún. 10. 23:05
3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ! :)
2010. jún. 10. 23:09
5/10 A kérdező kommentje:
Én amúgy fiú vagyok, és én meg nőhöz. :D
Én bennük tudok jobban megbízni. :)
2010. jún. 11. 10:53
6/10 anonim válasza:
Mindegy, csak értse a dolgát. De a nőgyógyászom nő. Nem szívesen mennék férfihoz.
7/10 anonim válasza:
Kimondottan nőhöz . Az urológusom is nő. Ugy vigyáz a szerszámomra, mintha az övé lenne. Beleérzőbbek, kedvesebbek mint a férfiak.
10/10 anonim válasza:
a férfi orvosok kedvesebbek velem, de ennek ellenére inkább nőhöz megyek, talán azért mert túlságosan is szégyenlős vagyok.
egyébként nő vagyok, pontosabban mégcsak lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!