Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyi nő mondja, hogy szíveseb...

Annyi nő mondja, hogy szívesebben lenne férfi, de TÉNYLEG?

Figyelt kérdés

szóval, aki ezt állítja: te tényleg szívesebben lennél férfi? vagy inkább úgy kérdezem, FÉRFINEK ÉRZED MAGAD? szóval átműttetnéd magad, ha lehetne (mondjuk egy tökéletes műtét, nem is látszana meg semmi)

csak azért kérdezem, mert én transszexuális férfi vagyok (ami azt jelenti hogy fizikailag nő vagyok, de amúgy férfi. és még nem volt műtétem, egyszerűen csak úgy öltözök és viselkedek, meg férfinak azonosítom magam)

és hát elég furcsa ez nekem, kezdem azt hinni hogy ez tök átlagos.. mert hát tudom hogy a nőiségnek mennyi hátránya van, de most tényleg minden nő szívesebben lenne férfi?

na de most nem rajtam van a hangsúly, tudom hogy az emberek mennyire undorodnak az ilyentől, most ezt nem kell szóvátenni, csak azért mondtam el hogy tudjátok mire gondolok...

2012. dec. 29. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem operáltatnám át magam.Ennek ellenére úgy érzem,hogy hátrány nőnek lenni,mert fizikailag gyengébbek,mint a férfiak és amiatt valamilyen szinten kiszolgáltatottabbak is,ami szívás.Ez akkor a legrosszabb,amikor éjszaka kell egyedül közlekedni és minden egyes ilyen hazaút olyan érzés,mintha egy aknamezőn futnék keresztül.Vagy hazaérek élve,vagy nem.És talán ez a legrosszabb az egészben.

A munkahelyi megkülönböztetésről ne is beszéljünk.A nők többnyire csak a szolgáltatóiparban tudnak elhelyezkedni és nincsenek jól megfizetve.Tehát negatív diszkrimináció van.Sokszor fordul elő olyan,hogy egy férfi ugyanazon a helyen kétszer annyit keres,mint egy nő,pedig ugyanazt csinálják.Úgyhogy én utálom ezt az egészet,mint a sz@rt.De sosem operáltatnám át magam,mert nem érzem magam férfinak,csak ebben az elcseszett világban érzem magam rosszul,de nem kicsit.

2012. dec. 29. 12:37
 2/14 A kérdező kommentje:
értelek! tehát akkor azért nem lennél férfi, csak szeretnéd ha a nők is ugyanolyan egyenrangúak lennének mint a férfiak, valahogy így érted? köszi a választ egyébként. :)
2012. dec. 29. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Én pasi vagyok de azért írok.

Tapasztalatom szerint egyre fiúsabbak a nők mostanság,de ez inkább viselkedésben jelenik meg mert azért mert fiúkkal barátkozik és a lányokkal valamiért nem jönnek ki jól.

Én szerintem a nőknek könnyebb dolga van az életben,mert ők nem mennek el betonozni,nem mennek el fémtelepre pakolni,tehát minden amink van mint férfi kezek építették fel,jó azt nem mondom hogy nem voltak kívételek soha sem de ha azt nézzük akkor igen is a keményebb,piszkosabb munkát mi végezzük.

Egy kérdés szerintem rosszul fogalmaztál nem?Mármint azt írtad hogy transexuális férfi vagy.Nem inkább transexuális nő?Mert ugyebár ha transexuális férfi lennél akkor női ruhákba öltöznél meg ilyenek....

Na ez a sok hülyeség nem számít amit leírtam ,az számít ha tényleg úgy érzed hogy rossz testbe születtél akkor menjen az a műtét nyugodtan vagy akár el is fogadhatod tested olyannak amilyennek és megpróbálsz élni a dologgal tovább.

2012. dec. 29. 13:17
 4/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ! abban igazad van, hogy elvileg a nőket jobban kezelik meg könnyebben megkaphatnak mindent, elvileg.. de azért manapság a nők is dolgoznak, még ha nem is a legnehezebb munkát. de végül is, gondolom van előnye is meg hátránya is a női létnek, csak hát azt vettem észre hogy mennyien panaszkodnak erre..

nem, valójában ezt így mondják, hogy transszexuális férfi. :)

2012. dec. 29. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, a baráti körömben még senkitől sem hallottam. Magamról tudom, hogy imádok Nő lenni és semmiért nem cserélnék.
2012. dec. 29. 17:52
 6/14 anonim válasza:
100%
Itt valójában nem fizikailag változni akarásról van szó, inkább arról, hogy sok férfi nem tartja egyenrangúaknak a nőket. Én pl orvosi szakmában szeretnék dolgozni,nyáron voltam nyári önkéntesként egy hónapig minden áldott nap egy traumatológián és állandóan azt látom, hogy a női orvosokat nem veszik emberszámba, egy kettőt csak azért lehet látni, mert túl jó ahhoz, hogy kitúrják
2012. dec. 29. 19:34
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! akkor inkább arról van szó, hogy egyenrangúságot szeretnének a nők? csak emiatt mondják hogy férfinak lenni jobb, és nem azért mert azok akarnának lenni?
2012. dec. 29. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

Nőnek lenni jó. Vannak olyan képességei, amik férfiaknak nincs. Én szeretek nő lenni. Nem lennék férfi, a nő tökéletes teremtmény ! :)

Még ha hátrányosabb is nőnek lenni, nincs annál például jobb érzés, mikor nőként érzed, hogy mennyire kellesz a férfinak ... A férfiak nők nélkül , olyanok mint kb a napfény meleg nélkül....

A nő teljesen méltóságteljes lény, ..pótolhatatlan, erényekkel teli, nemes, tiszta, gyönyörű, megingathatatlan, sziklaszilárd, felüdülés a környezete számára, ..a férje számára, ezen kivül csodálatos anya, önmagából ad, életet jelent, életet ad, ő maga a forrás, az élet. Legalábbis ilyennek kéne lennie eredetileg, erre lett szánva, sajnos már eltorzult a nőiesség fogalma, ma már nem jelent annyit, amennyit kéne.

A nő egyáltalán nem kevesebb mint a férfi. Sőt...,

Csak az a probléma, hogy kevés az igazi nő, és az igazi férfi. SEMMIKÉPP NEM BÁNOM H NŐ VAGYOK. ÉS NEM LENNÉK FÉRFI. MERT TELJES VAGYOK ! ! ! !! !

2012. dec. 30. 09:31
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

"pótolhatatlan, erényekkel teli, nemes, tiszta, gyönyörű, megingathatatlan, sziklaszilárd, felüdülés a környezete számára,"

Hát mutass egy igazi nőt ebben a mai világban ,mert Én nem találom!

Üdv!

2012. dec. 30. 09:56
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és még inkább köszönöm hogy normális hangnemben írtátok és nem akadtatok le rajtam :)
2012. dec. 31. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!