Mit kezdjek az életemmel?
Sziasztok!
Szeretnék tanácsokat kérni, amennyiben lehetséges.
A problémám az, hogy nem tudom mit kezdjek az életemmel. Nem sok értelme van és nagyon unom is. Az igazság az, hogy rengeteg célom van, sokat már meg is valósítottam de igazán nem érdekel semmi. Rengeteg mindennel próbálkoztam már de egyszerűen a legizgalmasabb dolgok is untatnak. Ha elérem az egyik célom akkor már egyáltalán nem érdekel az áhított dolog.
Rengeteget szoktam dolgozni, mellette iskolába járok és önkéntesként is dolgozom. Nem vagyok túl társasági ember, barátaim sincsenek, de a fenti dolgokkal elfoglalom magam. A szülővárosomban élek (egy kisebb város), itt unalmas az élet de nem akarok elköltözni mert minden ide köt. Legszívesebben elpusztítanám magam mert ez így nem élet, ami nekem jutott, de a családom miatt nem fogom megtenni, pedig, ha nem lennének, egy percig nem haboznék a dologgal. Egyszerűen félresiklott minden...
Ti mit csinálnátok a helyemben?
22/F
Próbáld ki ha még élsz!
Nézd a napfelkeltét, a napnyugtát a szép kék eget.
Gondolj bele aki elvesztette a látását milyen nyomorult helyzetben van.
Nyáron menj ki a szabadba gyalog, keressegy rétet, dobd le a cipőt sétálj mezítláb a puha fűben. Akinek levágták a lábát sohasem érezheti ezt már.
Értékeld amid van anyagi dolgok semmit nem érnek.
Menj ki az erdőbe mikor ébred a természet.
Aki süket sohasem hallhatja a tücsök ciripelését vagy a madarak csicsergését.
Nem a boltban van ami szép vagy jó.
Télen persze sokkal depisebb mert hideg van kimenni de néha érdemes.
A 4 fal között magunk csinálta tárgyak között lehetetlen olyasmit találni amire minden nap rálelhet csodálkozni ergo múló örömök, pillanatnyi élvezetek mint tv számítógép stb...
Same sht, csak annyi hogy a szakmám amit elértem, amiben benne melózok, hogy unalams és úgy érzem, ugyanmár, ezt bárki megtudja csinálni
Kíváncsi vagyok van e itt olyan, aki figyeli még ezt a kérdést.
Ha valaki akar róla beszélni, írjon, segítsük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!