Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az életemmel?

Mit kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tanácsokat kérni, amennyiben lehetséges.

A problémám az, hogy nem tudom mit kezdjek az életemmel. Nem sok értelme van és nagyon unom is. Az igazság az, hogy rengeteg célom van, sokat már meg is valósítottam de igazán nem érdekel semmi. Rengeteg mindennel próbálkoztam már de egyszerűen a legizgalmasabb dolgok is untatnak. Ha elérem az egyik célom akkor már egyáltalán nem érdekel az áhított dolog.

Rengeteget szoktam dolgozni, mellette iskolába járok és önkéntesként is dolgozom. Nem vagyok túl társasági ember, barátaim sincsenek, de a fenti dolgokkal elfoglalom magam. A szülővárosomban élek (egy kisebb város), itt unalmas az élet de nem akarok elköltözni mert minden ide köt. Legszívesebben elpusztítanám magam mert ez így nem élet, ami nekem jutott, de a családom miatt nem fogom megtenni, pedig, ha nem lennének, egy percig nem haboznék a dologgal. Egyszerűen félresiklott minden...

Ti mit csinálnátok a helyemben?

22/F

2012. dec. 22. 16:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

De legalább már elérted a céljaidat?

Nem köt le semmi? Én is így vagyok,de nekem még célom sincs.

6-os akartam neked írni de nem lehet!

2013. jún. 5. 17:42
 12/28 levikee1 válasza:
0%

S asszem menő vagy ha Ateistának nevezed magad figyelj nem kell a para.

A sátán ilyenkor kihasznál téged hogy légy öngyilkos mivel aki öngyilkos több mint valoszítü hogy pokol vár rá de mindenhonann van kiút.

Nem kell azt hidd hogy értéktelen vagy én 15 éves vagyok nem mondom nekem is vannak rosz pillanataim, de sohasem szabad feladni!!

Az élet nem ugy zajlik mint egy játék hogy meghalok GAME OVER és kezdhetem előrről az élet egyszer adatik me és te döntesz a felől.

A jó Isten nem erőszakolja ránk a hitet ha nem te kell metaláld olyan ez mint egy labirintus sok választés van de mindíg a szívedre halgass és nyilj meg mindenki elött.

2014. máj. 25. 21:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én tettem volna fel a kérdést. 21/F valami változás?
2015. máj. 8. 13:00
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akár én. 21/L
2016. jan. 11. 13:21
 15/28 anonim válasza:
Sikerült változtatnod az életeden? Remélem jó irányba indultak el a dolgok (:
2016. jún. 18. 17:18
 16/28 anonim válasza:

Szerintem előszöris tudd meg, hogy mit Akarsz az életedben elérni, és azokért a célokért küzdj értük.

Tedd színessé az életedet. Meg aztán (de ezt nem sértésnek szánom!!!) ismerkedj a neten alkalmi szexpartnerekkel. Írtad, hogy nincsenek barátaid, és nem vagy társasági ember.

Ha időnként egy kicsit a szexuális igényeidre gondolnál, azzal nem vagy még kint a vízből ez igaz, de a nyomott depis hangulatodon segít.

Ezt onnan tudom, hogy én is voltam 22 éves.

2016. jún. 21. 12:24
 17/28 Bázis válasza:

Ha még aktuális, akkor javaslom hogy olvass önfejlesztő könyveket, például Maltz Maxwelltől a Pszichokibernetikát, lényegében arról szól hogy a boldogság mindenki számára elérhető, és mindenkiben megtalálható egyfajta sikermechanizmus ami segít elérni céljaidat, ha hozzáállásod és az énképed megfelelő. Ha már nem aktuális, akkor pedig szívesen meghallgatnám a történeted hogy mit sikerült kezdened az életeddel, ugyanis én is hasonló krízisben vagyok.

22/F

2017. jan. 3. 13:54
 18/28 anonim válasza:
Vajon mi lehet az életeddel?
2018. ápr. 26. 23:14
 19/28 anonim válasza:
Ugyanezt érzem én is.. 19/l
2018. jún. 20. 18:25
 20/28 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna... ne add fel, relaxálj, próbáld keresni a jót a dolgokban, a drogok meg ne is gondolkozz mert az egyenlő az öngyilkosságal. Nekem ezek egy kicsit segítettek.
2018. júl. 12. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!