Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is rosszul viseli a...

Más is rosszul viseli a születésnapját?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két-három évben egyszerűen botrányos születésnapjaim vannak.

Ma is sikerült összekapni a családdal, a barátnőm elfelejtette a szülinapomat, valahogy az egész olyan nem jó.

2012. dec. 20. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen, főleg, hogy karácsonykor van, így előfordult, hogy egy ajándékot kaptam, hogy nesze szülinapra meg karácsonyra.
2012. dec. 20. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Én, speciel, örülök neki, ha nem bactatnak köszöntéssel, ajándékkal, stb. Nekem, ugyan olyan nap, mint az év bármelyik napja.
2012. dec. 20. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
a 2-eshez társulok
2012. dec. 20. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Én még sosem kaptam, ajándékot szüli napomra, vagy fel sem köszöntöttek :D Valahogy nem is érdekel. Mi azon a buli, hogy öregszek -.-' :D :D :D Bár nem írod, hány éves vagy :) de ha fiatal, akkor idősebb korban meg pont, hogy agyadra fog menni, hogy jahjj, de öregszel, meg már ennyi vagy :P :D Nah, meg biztos idővel, lesznek fontosabb napok is az életedben, amiket meg ünnepelsz :D
2012. dec. 20. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Én szeretem a születésnapjaimat.

1. ettől rosszabbat elképzelni sem tudok, mikor egyben van a karácsonnyal. :/ Szerintem csinálhatnád azt, hogy egyszerűen kinevezel egy neked tetsző napot, és közlöd mindenkivel, hogy te akkor ünnepled a születésnapod.

Mint ahogy az angol királynő is csinálja. Meg Katalin hercegnő is júniusban rendezte meg a 21. születésnapi partiját, pedig januárban töltötte.

2012. dec. 20. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Én is szeretem a születésnapjaimat, mert mindig meghat, hogy mennyi embernek eszébe jutok :) Mégha a facebook miatt is. Annak már kevésbé örülök, hogy folyton egybe kapom az ajándékot a karácsonyi ajándékkal :D
2012. dec. 20. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nem jelent semmi a születésnap, rég volt már a gyerekkorom amikor még azt vártam hogy 18 lehessek, hát lettem is viszont semmiben nem kamatoztattam, csak törvényileg jó ez.

20/F

2012. dec. 20. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

Teljesen átlagos nap számomra. Persze nem gyilkolok le mindenkit, aki felköszönt, de abba sem halok bele, ha békén hagynak.

Ja, igen. Lehet, én is azért viseltetek így a szülinapom iránt, mert én is karácsonyi vagyok. Mindig egyben van megtartva, szóval szülinapom nincs, csak karácsonyom.

De nm tudok rajta változtatni :D

2012. dec. 20. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Én szeretem a születésnapokat, mert ilyenkor összejön a szűk család. Tortát sütök, de van olyan is hogy rendelek. Ünnepi ételt készítek. Az ajándékok már nem izgatnak. És az öregedés sem jelent gondot! Január 2-án már 41 éves leszek.
2012. dec. 20. 20:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Ma lettem 23.

És külön tartjuk a karácsonyt és a szülinapot, nem ezzel van a probléma. Egyszerűen csak ilyenkor elbújnék minden és mindenki elől, mert zavar, hogy az évek előrehaladtával sem tudok semmi olyat felmutatni, amit pl. a kortársaim.

2012. dec. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!