Aki nincs velem, az ellenem van. Van még valaki így ezzel?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mondjuk pl a munkahelyen odajön egy ismeretlen ember,megkér valakire, én szó nélkül megcsinálom,de nem jópofizok hozzá, levegőnek nézem,és utána én leszek a kretén meg a f*sz stb.Ha nem szükséges nem beszélek vele-velük,néha akkor sem amikor szükséges lenne...2009. aug. 23. 03:26
1/5 anonim válasza:
mi köze a kérdésnek és az alatta lévő szövegnek egymáshoz???
2/5 anonim válasza:
Miért kellene a munkahelyemen egy idegen embernek bármit is megtennem, ráadásul, ha megtettem, miért lennék kretén f*sz?
Csak én nem értem ezt a szöveget?
Én nem vagyok veled, de ellened sem.Én így vagyok ezzel:)
3/5 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, aki nincs velem az le van sz@rva. Aki meg utál is, az is saját magát minősíti mert nem reagálok rá.
4/5 A kérdező kommentje:
Egy jótanács: részegen ne írjatok ki kérdést. :)
2009. aug. 24. 19:41
5/5 anonim válasza:
HÁHÁ deszar:D:D
am én részegen nem írtam még ki kérdést, de választ viszont már igen:D
Másnap aztán olyanokat röhögtem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!