Ma kérdésekre válaszolgattam és tettem is fel egy kérdést, de nagyon rosszul érzem magam, mert sokaknak szúrom a szemét a véleményemmel. Mit csináljak, hogy ne vegyem annyira a lelkemre?
A véleményed lehet pozitív és negatív töltetű mások szemében. Először is, milyen típusú válaszokat adsz? Pozitív vagy negatív tartalmúakat? Minden attól függ. Ha esetleg több a negatív válasz, és ezért szúrod mások szemét, nem kedvelnek tégedet, nem vagy népszerű az oldalon, akkor próbálj pozitív válaszokat is adni, minél többet, annál jobb:) Nem tudunk mindenkinek megfelelni, hiszen másként látjuk a világot, más álláspontunk, igazunk van-aki elfogadja elfogadja, aki nem nem, nem tudunk mit tenni :) Sokszor az igazság fáj, és nem is értékelik igazán a véleménynyilvánítást!
Fel a fejjel:)
Igen, nagyon gaz egyedul lenni, de miert nincsenek barataid?
Probaltal baratokat szerezni, vagy csak mindig hajtogatod, hogy nincsenek es kesz. Vegyel egy allatot es jarj el vele otthonrol. (de ne pokot, kigyot, ilyesmiket) Vagy vidd el valamelyik ismerosod gyereket jatszoterre egyszer egyszer. Toled is fugg hogy egyedul vagy, soooooot.
Hajraaaa.
Tegy fel egy kerdest hogy nem-e keres valaki baratokat a varosodban. Kitudja? Bejohet a dolog.
vannak barátaim csak nem a közelben és még csak 1 éve ismerem őket, de megvan a saját baráti körük
sajnos én egy faluban lakom, itt mindenki ismer mindenkit és én csak egy lúzer vagyok itt szóval semmiképp sem szeretnék ezen a helyen barátkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!