Hogy döntöttétek el mivel akartok foglalkozni ha felnőttök?
Figyelt kérdés
Mi/ki segített eldönteni?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
2012. dec. 12. 21:43
1/5 anonim válasza:
Apám eldöntötte, nem volt fellebbezés.
Gépészmérnök lettem, és nem bántam meg.
50 Ffi
2/5 anonim válasza:
A szüleim eldöntötték, gépészmérnök leszek. Már most utálom...
18/L
3/5 anonim válasza:
13-14 éves lehettem. mindig kitűnő tanuló voltam, persze a matek, fizika, földrajz nem állt hozzám közel. maradt a biosz és a kémia. azon kezdtem el gondolkodni, mi lenne, ha orvos lennék. aztán eldöntöttem magamban, ma 4. évfolyamba járok
4/5 El Greco válasza:
Úgy sikerült eldönteni,hogy dédszülõkig vosszamenõleg 18 tanárt számoltunk meg.Ráadásul töribõl tanulás nélkül is évfolyamelsõ vagyok.
Ez rám lett erõltetve.
14/f
5/5 anonim válasza:
Véletlenül nyílt egy művészeti suli a közelben, és inkább átmentem oda, mert jól tudtam rajzolni.
Egész életemben imádtam alkotni, ez az, amitől nem válnék meg, és tervezem, hogy ezen a pályán haladok tovább. Anyámmal sokat beszéltünk róla, hogy mi legyek, ha nagy leszek, de sosem mondta meg, hogy ő minek szeretne látni, csak ötleteltünk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!