Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogy döntöttétek el, hogy...

Ti hogy döntöttétek el, hogy mik lesztek, ha nagyok lesztek? Most mennyire vagytok elégedettek?

Figyelt kérdés

Gimi másodikos vagyok, és még mindig fogalmam sincs, hogy mi akarok lenni. Rengeteg dolog érdekel, rengeteg dolgot szeretek, és nem tudok dönteni közöttük. Gondoltam a színészetre, mivel tagja vagyok egy dráma klubnak, és imádom. Gondoltam arra is, hogy lehetnék irodalom vagy töritanár, mert ezeket is imádom. Felötlött már bennem a pszichológia is, mivel az emberek viselkedése, és a "mit miért?" kérdés is nagyon izgat. Gondolkoztam már média terén is, mondjuk újságírás/szerkesztés, esetleg szóvivő, vagy ilyesmi. Végül a művészeteket is imádom, különösen a rajzot. Annyira nem rajzolok rosszul(szerintem), bár van hova fejlődnöm. Valamennyire bízom magamban, és ha esetleg járnék valami művészeti suliba, akkor jobb lehetnék.

Egyszerűen nem tudom eldönteni, mi lenne a legjobb. Ti hogy döntöttetek, mikor sok mindent akartatok?

2012. szept. 25. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Mai napig sok mindent akarok. Amúgy nehezen döntöttem, és nem is jól, de hát még 1x nem lehet újrakezdeni szóval marad ez ami van.
2012. szept. 26. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:

15 éves koromig semmi ötletem nem volt, az alapján próbáltam dönteni hogy miben vagyok jó, de ez nem ment, mivel minden tárgyból egyenletesen jó voltam, (kivéve a készségtárgyakból, azokból béna :D).

Aztán 9.-ben egyszer csak beugrott, hogy mi lenne, ha orvos lennék, hiszen mindig is érdekeltek a betegségek, orvosos műsorok. De addig ez eszembe se jutott, mert nem is szerettem általánosban a bioszt, igaz a 8.-os embertan tetszett, de az ilyen bogarak meg gazok nem. :D Amúgy rengeteget paráztam előtte hogy soha nem fogom tudni eldönteni, mert tényleg semmi ötletem nem volt, mindig hebegtem ha a "mi leszel ha nagy leszel" került szóba. Aztán meg csak rájöttem, utána persze dilemmáztam rajta, hirtelen sok más lehetőség is eszembe jutott, de végül mellette döntöttem.

De ne aggódj, most vagyok 12.-es, és van olyan aki még most se tudja mi lesz, nincs semmi ötlete, ill. aki több teljesen különböző dolog közt vacilál.

A lényeg, hogy egyrészt nézd reálisan (művészként azért nehéz érvényesülni, elhelyezkedni), másrészt olyat válassz, amit szívesen csinálnál, talán egész életedben.

2012. szept. 27. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

17 éves vagyok :D

általában viccesnek tartják az elképzeléseimet:

Színész: azt mondják lazán lennék olyan vicces, mint Mr. Bean egy filmben is, és szerintem is

Szinkronhang: Pl. Jégkorszak stílusú vicces rajzfilmekben

2012. okt. 9. 16:49
 4/4 anonim válasza:
En is sokat gondolkodtam h mi legyek mert tenyleg meg is kell majd elni belole de hogyha nem szereted azt a munkat amit vegzel akkor nehez lesz es borzalmas igy inkabb azon gondolkodj el mi az amit szivesen csinalsz aztan nezz kurul , hogy milyen azzal kapcsolatos munkak vannak ! Ne hagyd magad befolyasolni , a te eleted ! pl En szinesz leszek es ha valamilyen okbol nem jonne ossze akkor rendor :DD
2013. márc. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!