Mire eljutok oda, hogy lesz időm foglalkozni a hobbimmal, mér "öreg" leszek hozzá. Feladjam?
Ha valamit igazán szeretnénk, azt meg lehet valósítani is.
Vegyél kevésbé drága dobfelszerelést. Használtat, vagy stb. Suli mellett így gyakorolhatsz azon, később meg ha lesz rá elég pénzed, veszel egy másikat.
Nálunk be lehet járni a zeneiskolába gyakorolni, csak el kell kérni előre a beosztást, mikor nincsenek órák. Tudom, nem olyan kényelmes, mint otthon gyakorolni, de jobb, mint a semmi.
Nekem sem volt zongorám otthon, de megoldottam a gyakorlást így.
Nem kell ahhoz vérprofinak lenned, hogy az életed része lehessen. Rosszul gondolom?
Ahhoz, hogy egy közepes-jó szintre eljuss, egyáltalán nem késő huszon-harminc évesen kezdeni.
Nekem évek óta hever a gitárom a szekrény tetején, havonta van kb. 15-20 percem a gyakorlásra. 35 éves vagyok. Profi nyilván nem leszek, de nem is célom. Csak olyan szintre akarok eljutni, hogy magam, és a környezetem örömét lelhesse benne. Arra még megvan az esélyem. Pláne, ha jön olyan élethelyzet, ami több gyakorlást megenged.
Simán NE add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!