Ugye nem baj ha ennyire megkedveltem párom nagyiját? Vagy nem normális ennyit foglalkozni az idősekkel?
Szegény elég egyedül van mióta özvegy maradt tavaly,100km-re lakik,nagyon nehezen mozog,házból se tud kimenni.Kicsi család nagyon,felváltva látogatjuk egyik héten mi párommal,másikon párom szülei (a nagyi lánya+férje).
De ahogy észrevettem,mindegyikük csak odaér,takarit,pakol,eztazt csinál amit kell és már rohan is (pedig idejük lenne,ahogy nekünk is,bár én páromat tovább ott tartom,de magától jönne el 1 órán belül).
Rám meg még párom is furcsán néz amikor mondom hogy nem sietünk sehova,maradjunk csak,beszélgessen ő is vele.De semmi beszélgetés.
Velem beszélget mindig,annyira látszik rajta hogy örül hogy végre valaki végighallgatja és érdeklődéssel figyel.
Utolsó előtti alkalommal megemlitette hogy de kár hogy nem tud kimenni a temetőre,és senki nem visz virágot a férje sirjára,következő alkalommal vettem szép nagy csokorral meg egy kisebbel neki is (párom ekkor is furcsán nézett hogy minek),a mama meg a könnyeivel küszködött ugy megvolt hatódva.
Csináltam egy fényképet páromról és a mamáról,megigértem hogy szép nagyba megcsinálom kinyomtatva,meg is csináltam,húsvétkor viszem le,fog örülni (tavaly páromról és rólam kért fényképet,most is ki van téve szépen).
De már most elszomorit,h meg fogom kapni h minek költök erre:S 300forintomba volt...nekem ez olyan furcsa
vagy másnál is igy van?
23 éves nő vagyok,4 éve együtt párommal,a nagyit 2 éve ismerem de csak 1 éve járok én is 2hetente
Szerintem kedves dolog, amit csinálsz. Igazából a párodnak kellene törődnie vele, de egyrészt neki túl terhes a társasága (gondolom már minden sztorit hallott ezerszer) másrészt ő férfi, és ők nagyon nem értenek ahhoz, hogyan kell tényleg figyelni egy idős emberre. Ha neked szegezi a kérdést, hogy miért csinálod, mondd csak nyugodtan, hogy egyrészt kedveled a nagymamáját, másrészt te nő vagy, úgyhogy úgysem értheti, miért viselkedsz így vele.. A férfiakban nincs annyi gondoskodás és empátia.
Még egyszer, szerintem tényleg jó dolog, hogy ilyen viszonyban vagytok:)
Nem sok régi sztorit mesél,csak ha kérem,akkor is páromról (igen,mutatott olyan képet is amin kisfiúként csupasz hátsóval rohangál:D)
De nagyon beteges,lesz egy műtétje is,ami kétesélyes,túl van a 80-on,,nem sok van már hátra neki sajnos
ezért is nem értem miért nem lehet kihasználni azt a kevés időt?
A nagypapa is ugy ment el,hogy előtte 3 havonta ha lementek hozzájuk,és nem a benzik az akadály meg az idő:S
Amikor meg meghalt akkor itt sirt mind h miért nem töltöttek több időt vele..és most ugyanez:S
De-bár a nagyi már elkönyvelt minket férj és feleségnek jóideje- nem hiszem hogy ebbe nekem bele kell szólnom.
Ez annyira aranyos!:)) Nagyon meghatódtam..:))
Nagyon jószívü és kedves vagy, jó látni, hogy még vannak olyan emberek akik törödnek a másikkal.
Sajnos nekem senki ilyen nincs, férjem családját gyülölöm (nagyszülök nem élnek és az enyéim sem), anyámat sem bírom hosszútávon.
Ne törödj a pároddal, majd hozzászokik, hogy te kedveled a nagyiját. Inkább ö is foglalkozhatna egy kicsit vele néhanapján. Vegyen példát rólad!:)
túl természetes
dehát a nagypapát nemrég veszitették el,legalább ilyenkor nem ébred rá az ember?
nekem szerencsére még dédimamám is él,lassan tölti a 100at(70-nek se néz ki),de én vele is imádok lenni,sajnos ő mégmesszebb lakik,hozzá havonta-máfélhavonta ha lejutok (egyedül,mert nem vagyok hajlandó csak 1-2 órát ottölteni,páromat meg nincs kedvem nézni ahogy látni az arcán h mehetnéke van)
remélem ha én öreg leszek akkor tőlem öröklik az unokák ezen tulajdonságaimat,nem szeretnék betegen 4 fal között halálra unni magam,szó szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!