Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megkattantam? Hogyan lehettem...

Megkattantam? Hogyan lehettem ekkora hülye? Első sorban olyanokthoz szól a kérdésem akik éltek már külföldön vagy dolgoztak?!

Figyelt kérdés

Bár ez a kérdés lehet nem ide való de igazából nem tudtam melyik kategóriába írjam.

Nagy nehezzen kijutottam külföldre mert régen elég sokat probálkoztam de nem jött össze.Most nagy nehezzen összejött,minden klappolt,fízetés is ok,szállást is állták,a főnök is normális volt,br munka az elég kemény volt.Felkeletem reggel és fogtam magam és össze cuccoltam mindent hazajöttem és felmondtam.Mi volt ez?Nem értem...Felébrettem reggel és összeomlott bennem minden tartás,fogtam magam és haza jöttem.Lementem a főnökhöz,felmondtam,összepakoltam és jöttem haza.Magam sem tudom hogy miért csináltam és eztkomolyan mondom.Olyanoktól kérdezném akik dolgoztak már külföldön és talán tudják hogy ez miért lehetett?

2012. dec. 10. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Stressz.

Nem írtál bővebben, de gondolom sok dolog nyomaszthatott, sok bizonytalanság lehetett benned. Ha ezt nem kommunikáltad ki, hanem lefojtottad, akkor fel tud így törni - látszólag előzmény nélkül, hirtelen.

2012. dec. 10. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:

hát hasonlót műveltem tegnapelőtt, csak én estére vissza jöttem

néha sok, nem lehet megmagyarázni miért, mert tudod, hogy ostobaság, mert százszor jobb világod van, mint otthon bárkinek, de vannak dolgok szerintem, amiktől belehet sokallni és apróbb problémák is nagyobbnak tűnnek, mint otthon, persze ez mindenkinél más, mert mindenki más helyzetben van és más ember

2012. dec. 10. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, egy rövidebb időszakot (pár hónap) voltam kint és többször (egész hamar) megfordult a fejemben hogy egyszerűen lelépek császtok. Magyarországon is éreztem magam rosszul melóban de ilyen konkrétan sose járt ez a fejemben. Ott meg minden további nélkül megtettem volna. Már úgy voltam vele hogy ha legközelebb hozzám szól a főnök akit utálok, leteszem a szerszámot udvariasan elköszönök és kilépek. Szerencsére aznap nem szólt hozzám :D Stressz lehet az oka és hogy így tudtad levezetni, egyszerűen ez szabadított fel a legjobban egy idegen környezetben. Semmi gond majd találsz más helyet. De gondolkozz legalább 1 hetet felmondás előtt :)
2012. dec. 11. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet, én már legalább 5-ször próbáltam külföldön "maradni", pár hétnél tovább sosem sikerült. Rendes munkám az csak egyszer volt, egy hét után elegem lett belőle, én még fel se mondtam csak egyszerűen nem mentem be többet, hazajöttem, még a fizetésem se kellett. Úgy tűnik vannak emberek akik nem alkalmasak erre.
2012. dec. 11. 14:00
 5/5 GhostRider3 ***** válasza:

ennek szerintem nem az országhoz van köze hanem az adott főnökhöz/munkához. itthon is akadnak bőven olyan munkák, ahol bemész és már első nap tudod hogy nem jössz be holnap. csak míg a jobb helyzetű országokban megfizetik a stresszt, itthon gürizel érte és ha nem tetszik mehet máshová (hisz úgyse tudsz máshol munkát találni).

de lehet hogy csak simán honvágyad volt.

2012. dec. 11. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!