Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan erzel, amikor epekedsz?...

Hogyan erzel, amikor epekedsz? (pl valaki utan vagy valamiert)

Figyelt kérdés
Erzed hogy megszakad valami ott belul? Hogy nem birod cernaval?
2009. aug. 20. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
o.o
2009. aug. 20. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én olyankor szinte nem is érzem magamat, csak a másikat.
2009. aug. 20. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha egy láthatatlan kéz belém nyúlna és elkezdené kavarni a belsőszerveimet.. Szörnyű érzés.. Főleg akkor amikor Tudom, hogy akibe iszonyatosan szerelmes vagyok és akiért akár tűzbe is elégnék hogy ő élhessen ki nem állhat.. Hát akkor mintha húsevő baktérium lenne a szervezetembe és az utolsó stádiumban lennék! A szívem dobog a tüdőm lélegzik az agyam forog, de a lelkem elszállt és minden egyes porcikám belesajog a saját lelkem hiányába! Mondjuk bennem nap mint nap világok dőlnek össze (túl érzékenység) és akkor is úgy érzem mintha abban a pillanatban ketté szakadt volna a szívem.. De a szerelmi bánatnál nincs rosszabb.. Ráadásul én önkínzó is vagyok, szóval beetetem magammal, hogy miattam van így még jobban fáj.. Szóval eléggé gáz. És én nem félek bevallani orvoshoz járok, mivel nem túloztam amikor azt mondtam, hogy Túl érzékeny vagyok..
2009. aug. 21. 00:36
 4/11 anonim ***** válasza:
nagyon rossz kedvem van, csak őrá tudok gondolni
2009. aug. 21. 11:37
 5/11 A kérdező kommentje:

00:36

(sajnos) szepen tudtal fogalmazni nagyon!

kivanom NEKED, hogy talald meg azt akiert szulettel!

2009. aug. 23. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Mintha valami húzna lefelé, elgyengülök, érzem, hogy összeesek, és elnyel a mélység, a végtelen, forgó sötétség és űr. Belezuhanok a semmibe, és érzem, hogy vágyom rá, hogy utána akarok kapni, érezni akarom az illatát, érinteni a bőrét, hallani a hangját, átérezni Őt és csakis Őt, mintha ő lenne az Univerzum. Érezni akarom az ajkát az enyémen, és mindent odaadnék érte, az egész Földet, az emberiséget, az életemet, kioltanám az életemet, hogy vele lehessek.

És az érzés, hogy nem tehetem meg, belülről fojtogat. Nem kapok levegőt, szorít, és menekülök, de mindig visszatérek, hogy aztán újra elmenjek, és mindig csak jobban szeressem...

Na de már kiszerettem ebből a lányból, akire most gondoltam, szóval már nem érzek így, és meg is változtam azóta, meg fogok is még. Szóval tök jól vagyok, csak költőien fogalmaztam. :)

2009. aug. 24. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Szörnyű, tehetetlen frusztráltságot érzek szó szerint úgy érzem, hogy megszakad a szívem. én is úgy érzem, mintha belülről nyúzna valami és szomorú a lelkem. elveszett a kedvenc kismacskám, nyom nélkül eltűnt 1 hete. hol reménykedem, hogy hazajön, hol gyászolom.
2009. aug. 24. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

tegnap 00:59

Hát ez szörnyű.. Már boccs, de annyira mű.. Én legalább az igazat írtam le.. Mintha valami latin amerikai drámából másoltad volna ki.. De ha komolyan így érzel ahogy leírtad.. Hát őszinte részvétem..

A kérdezőnek pedig nagyon köszönöm! :)

2009. aug. 25. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:

A 00:59-es vagyok.

Igazad van, kicsit eltúloztam a dolgot. Mindig előjön belőlem a sok hülyeség, ezért bocs, nem vettem észre magam... De tényleg nagyon rossz érzés volt, csak már nem érzem ezt, hál'Istennek. Viszont amikor éreztem, szinte depressziós voltam, épphogy csak nem sírtam, de életem mélypontja volt. Szerencsére kijöttem belőle (így másfél év után).

"Én legalább az igazat írtam le.. " Azt hiszem, leesett, hogy mi van... Hülyeség volt ilyen drámaira venni a figurát, de az van, hogy elmúlt az érzés. Egyszerűen eltűnt, és annyira örülök, hogy nem tudom rendesen felidézni... Ezért nem tudom leírni rendesen, mert már nem érzem... És az emlék csak emlék.

Megpróbálom: tényleg olyan volt, hogy alig álltam meg a lábamon. Úgy elolvadtam tőle, legalábbis úgy éreztem. Ahogy végignéztem rajta, mindig elfogott a vágy, és frusztrált, hogy nem tehetek semmit, és hogy nem lehet az enyém. Talán a frusztráció a legjobb szó erre az érzésre. Ezért aztán dühös is voltam, egyszerre dühös és szerelmes, és olyat is éreztem, hogy utálom (mert elég megalázó, durva volt velem a lány) és szeretem is, ami elég fura... Mert ez a két dolog mégiscsak ellentétes, de én így éreztem.

Na, ez így most őszinte volt, és nem művi. Megfelel? :)

Amúgy tényleg szörnyű dolgokat írtam, ahogy így újraolvastam, és tényleg köszi, hogy szóltál, mert amúgy szeretek írogatni (novella, regény, vers), és ha egy ilyen belekerül valamelyikbe, azt dobhatom is ki a kukába. :)

2009. aug. 25. 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, így már tényleg csak az érzelmekről szól! Rendes figura vagy, azt hittem hogy azután amit írtam leszeded a fejem, hogy én nem tudhatom, hogy te mit és hogy éreztél..

Jó dolog, hogy már kilábaltál a depresszióból! További sok sikert... :)

2009. aug. 26. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!