Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik osztálytársa, elhívott, hogy szívjunk el egy szál cigit négyszemközt. Igent mondtam, mert azt hittem, csak beszélgetni akar, de teljesen rám mászott a srác. Megkérdezte, hogy megfoghatja-e a seggem, mire én természetesen nemet mondtam, de ő rácsapott a fenekemre. Teljesen elvörösödtem, köpni, nyelni sem tudtam, mert engem még soha így meg nem aláztak. Még barátom sem volt soha. A srác tudta, hogy nekem ki tetszik, ennek ellenére nem hagyott békén. Teljesen zavarban voltam, meg sem tudtam szólalni, aztán a srác lesmárolt. Nagyon rossz volt. Aztán mikor mentem haza, összetalálkoztam azzal a fiúval, aki nekem tetszik. Látta rajtam, hogy valami nem oké, hogy zaklatott vagyok. Megkérdezte, hogy mi történt, elmondtam neki, és megígértettem vele, hogy senkinek nem mondja el. Meg is tartotta a szavát. De másnap a srác elmondta pár haveromnak ami történt, én pedig sírva fakadtam, majd ezt követően elég erősen, fel is pofoztam a srácot, aki lesmárolt. Kb. ennyi a sztori. Tanácsot kérnék...

2012. dec. 2. 00:22
 1/7 tetro ***** válasza:
0%
Ne légy ribi.
2012. dec. 2. 01:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Sajnos ez van, én vagyok az osztályban a legszerényebb természetű lány.. Nagyon megviselt a dolog, mert én csak barátkozni szerettem volna. De rosszul esett amit a srác csinált.
2012. dec. 2. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Soha senki nem akar "csak beszélgetni". És ha legközelebb valaki megkérdezi, hogy megfogdoshat-e, fuss!
2012. dec. 2. 01:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi, ez bölcs tanács, megfogadom. Sajnos, soha, senki nem készített fel arra, hogy ilyen dolgok is történhetnek. :(
2012. dec. 2. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt a lefagyást nem tudom megérteni!!! :o

Volt már itt olyan kérdés is, hogy buszon egy csajnak a bugyijába benyult valami vén fószer... :o

Mi történik ilyenkor?? Miért nem tudtál elfutni vagy kiabálni?? :o

2012. dec. 2. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Felpofoztad a srácot, az ügy remélhetőleg lezárult.

Legközelebb ha ilyen van állj ki magadért, és rögtön akkor pofozd fel, mikor a segge felé próbál nyúlni.

Ennyi, tanultál belőle.

2012. dec. 3. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Remélem tényleg lezárult a dolog azzal az erős pofonnal. A srác majdnem elsírta magát utána. :D De legközelebb talpraesettebb leszek, bár remélem nem lesz legközelebb. :D
2012. dec. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!