Ha meglenne majdnem mindened, de az önbizalmad 0, mit tennél?
Tegyük fel, hogy 20 éves vagy, lány.
Mivel növelnéd az önbizalmad?
1. autó
2. mellnagyobbítás
3. ruha, cipő, ékszerek stb.
egyéb?
Felételezük, hogy lakásod van, nem kell rá gyüjteni.
Egyéb.
Sport, tanulás, olyasmi, ami nem lehet meg csak ugy mindenkinek akinek telik rá. Amire igazán buszke lehet az ember, mert ö erte el.
Én kijavítom a 2-est: szájfeltöltésre.
De csak is úgy,hogy természetesnek tűnjön(mert van ilyen is).
Nem értem a logikát.
Alapállás: "Semmit sem érek, egy senki vagyok, az emberek nem tisztelnek, nem szeretnek, nem néznek fel rám"
1. Érek egy autónyit, a háromajtós miatt hirtelen elkezdenek tisztelni az emberek?
2. Nagyobb mellem lesz, ez ráirányítja a figyelmet a személyiségem előnyös részére?
3. Új ruházatom van, ettől jobban fognak szeretni?
Kérdező, mi az összefüggés a felsoroltak és az önbizalom növelése között?
Alapállás: "Semmit sem érek, egy senki vagyok, SEMMI ÉRTÉKEM NINCS, az emberek nem tisztelnek, nem szeretnek, nem néznek fel rám"
Igen, pontosan így érzem magam.
1. autó -> büszkeséget adna mikor megérkezem vele, ki/beszállok, mert sok-sok huszonévesnek nincs. és ez a tény, hogy sok huszonévesnek nincs, tiszteletet adna, felnéznének rám :))
2. mellnagyobbítás -> ez ugyanaz mint az első. azzal a kivétellel, hogy a pasik is megnéznének, jobb házasodási esélyeim lennének, viszont az autóval ellentétben a melleim mindig velem vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!