Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél ha találnál egy...

Mit tennél ha találnál egy IPhonet az utcán?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm szerint hülye vagyok, hogy visszaadtam.
2012. szept. 6. 03:43
1 2
 1/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Becsületes vagy. Kiskoromban tuti én is azt tettem volna, de most valószínűleg zsebre vágnám.
2012. szept. 6. 04:32
 2/11 anonim ***** válasza:
JOL TETTED. ismeretlenul is buszke vagyok rad :)
2012. szept. 6. 04:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az ismerőseid véleményével foglalkozz, hanem a lelkiismereteddel.
2012. szept. 6. 05:41
 4/11 anonim ***** válasza:
elvittem volna a keletibe...
2012. szept. 6. 06:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy visszaadtad. A rendőrség megtalált volna, ha bemérik a telefont.
2012. szept. 6. 07:05
 6/11 anonim ***** válasza:

A tulajának csak annyit kell csinálnia hogy felmegy a www.icloud.com weboldalra, bejelentkezik, és 1 perc alatt kidobja térképen hogy pontosan hol van a telefon a GPS-e alapján. Illetve ugyanerről a weboldalról le is tudja zárolni a telefont. Szóval ha megtartottad volna, inkább jobban rácsesztél volna, mert gyakorlatilag egy bárki számára elérhető nyomkövető van a zsebedben :D

Te legalább egy becsületes ember vagy hogy önként visszaadtad, nagyon jól tetted.

2012. szept. 6. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Én nem tettem volna.
2012. szept. 6. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló: mond már el, hogy hogy kell ezt, ki akarom próbálni az iPhoneommal.
2012. szept. 6. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja 1 perc alatt be lehet mérni.
2012. szept. 6. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Iphonba bemész a beállításokba, ott az iCloudba, és a vége felé be és ki lehet kapcsolni az iPhone keresést. Ezt bekapcsolod. Ezt egyébként megkérdezi az iPhone aktiválásánál is.

Ezek után www.icloud.com, ott belépsz az Apple ID-vel, ott van egy olyan hogy saját iPhone megkeresése, utána megerősíted a jelszavadat, és elkezdi keresni automatikusan az Apple eszközeidet. iPhone, iPad, iPod ha wifi közelben van. Nem mindig szokott elsőre egyébként betalálni, és valamikor eltart 1-2 percig is. Szerintem attól is függ hogy milyen hálózaton van, de ha pl. épp wifin van a telefon akkor pillanatok alatt kidobja hogy hol van a telefon.

A térkép jelölésénél ahol kiírja hogy xy ipohne/ipad/iakármi készüléke, ott van egy "i" betű, ugye az információk. Erre rákattintva tudsz üzenetet küldeni a telefonra, le tudod róla törölni az adatokat, és le is tudod zárolni a telefont.

Bár ez csak akkor hatékony ha le van zárva jelkódzárral.

2012. szept. 6. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!