Mit kellene tennem? Már megőrülök ettől.
22 éves vagyok és nincs egy barátom sem.
Tudom, ezzel nem vagyok egyedül, de kicsit bonyolultabb a dolog.
Mindig is a fiatalabbakkal éreztem jól magam, neten is 14 év körüliekkel tudok csak normálisan beszélgetni. Igaziból is ilyen korú barátra vágyom, viszont ez már nem olyan egyszerű...
Sose ment jól az ismerkedés, de így meg főleg... az utcán mégse mehetek oda egy "gyerekhez" beszélgetni...
Tudom, egyszerű megoldás, hogy ismerkedjek velem egyidősekkel, de nem megy. Nem tudom, hogy miért... Régen sem voltak igazi barátaim, meg úgy az egész gyerekkorom nem volt valami jó... talán ezt akarom pótolni?
Nem tudom, hogy mi bajom van, de pl. egy 18 éves mellett is úgy érzem magam, mint ha ő lenne sokkal idősebb nálam...
Nem tudom, meddig bírom még, hogy ennyire egyedül vagyok...
Pszichológus vajon tud ezen segíteni vagy egész életemben szenvedni fogok?
Unom már, hogy csak este, elalvás előtt vannak barátaim (akiket elképzelek).
Ha nem tudod magAdba kezelni, akkor menj el Pszichológushoz! Szerintem nincs azzal baj, hogy, ha a fiatalabbakkal is jobban érzed magad.! Ez befolyásolhatja a gyerekkorod is! :)
16/L
Ha lenne egy barátom, akkor nem érdekelne, hogy más mit gondol...
Akiket neten ismertem meg vagy nagyon messze laktak, vagy a szülei nem engedték, hogy találkozzunk... ami persze érthető... ki ne gondolna rosszra... :/
Én szerintem nem vagy elég magabiztos, és régebben biztos történt veled valami, ami ezt válthatta ki. Szerintem menj el pszichológushoz, nem gáz, hogyha elmész. -> Ha nem tetszik a beszélgetés vele, akkor abbahagyod.
Én ezt tenném, a helyedbe... :)
Szerelemre vágysz vagy barátra? Még nem voltam szerelmes de szerintem ha nem kedvelsz egy lányt sem akkor nem erre van szükséged. Az hogy jobban kijössz a fiatalabbakkal talán azért van mert kissé éretlen, remélem látod az összefüggést. Most mondok egy logikus dolgot, gondold át: Nem muszály barátkoznod hogy ha veled barátkoznak. Népszerűnek kell lenned. Úgy lehetsz népszerű hogy ha más népszerű emberek társaságában vagy. Dolgokat kell csinálnod amik közelebb visznek népszerű emberekhez. És semmi más nem hozza közelebb az embereket mint egy közös ellenség.
Nekem nincs egy barátom sem. Voltak, csak elvették őket. A haragom, a fájdalmam és a gyerekkor hiánya miatt az agyam alkalmazkodott, skizofrén lettem. "Senki" sem tudja, orvoshoz sem járok. A hasznomra válik, hogy van aki megvéd amikor elpattan a húr
978/F (<-- nehéz elhinni, de nem érdekel)
Az élet produkál furcsa dolgokat.
Nekem egész életemben szinte kivétel nélkül idősebb barátaim voltak. Most viszont már jobban örülnék néhány fiatalabbnak is, de az élet nem egy fűszerbolt, ahol az ember kedvére válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!