Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem múlik el az érzés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem múlik el az érzés egy tanárom iránt? Muszáj tennem valamit, mert megőrülök. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, meg már unalmas téma, de aki tud, az kérem segítsen. Köszi.:) Szóval, én 19 éves vagyok, lány, másodéves egyetemi hallgató. Azzal kezdem, hogy nagyon elvont vagyok és elég érzékeny típus. Ezért is nagyon válogatós vagyok, és nehezen szeretek bele valakibe, de ha egyszer sikerül, akkor az nagyon lasssan is múlik el. Az a problémám, hogy mint minden második, aranyos kis diáklánynak, nekem is sikerült beleesnem egy tanáromba az egyetemen. Matekot tanított egy évig nekem, iszonyat nagy esze van, és én a nyomába sem érek. Persze a zsenialitásért cserébe neki is vannak hiányosságai. Elég hippi a figura, és mindent elfilóz, de nekem éppen ezért szimpatikus, és nem érdekel, hogy fehér a haja és viccesen beszél és mozog. Jobban érdekelnek a belső tulajdonságok egy férfiban, mert a külsőségek nem tartanak össze senkivel hosszú távon. Na szóval, azt hiszem 46 éves. (Tudom...sok..:S de nem vagyok perverz.) Amikor tanított éreztem valami kölcsönös szimpátiát, de attól félek, hogy ez nagyon kevés. Mi van, ha én nem vagyok hozzá elég művelt, vagy érett, hogy vele társalogjak? Attól is félek, hogy ő rám csak kis infantilisként gondol, de az csak egy álca. Legbelül elég elmélkedő típus vagyok, sokszor melankolikus. Meg elnevezett "a kérdezőnek". Szóval én ezen a rólam alkotott képen szeretnék változtatni. Valahogy szeretnék kapcsolatba kerülni vele, úgy érzem vele jól megértenénk egymást. Szerintem simán érzékelte az árulkodó jeleket, sőt a tekintetemmel a tudtára is adtam, és nem hiszem, hogy én vagyok az első tanítványa, aki beleszeret. Biztos hozzá van szokva. Már nem tanít, és kb. 5 hónapja nem láttam, mégsem tudok másra gondolni, csak rá. Egész nap róla álmodozok, és olykor telesírom a kispárnám. Nem tudom, hogy házas-e, de nem nézem ki belőle. Ő az a tipikus őrült tudós. Esetleg az egyetemen kéne maradjak, mert inkább lennék tanár, mint mérnök, de félek, hogy nincs meg a kellő agyi kapacitásom ahhoz. Valaki tud tippet adni, hogy most mit kéne tegyek?
2010. dec. 19. 12:11
 1/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt kihagytam, hogy én randizgatok néha fiúkkal, de valahogy egyik sem az igazi. A legutóbbi nagyon szimpatikus, de amikor vele voltam, egyre jobban a tanár bá járt a fejemben.:S
2010. dec. 19. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
szimpi vagy :P
2010. dec. 19. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Jó hír: nem fogsz megőrülni.

Rossz hír: nagyon kevés a valószínűsége, hogy a tanárod viszonozná az érzelmeidet. Már abban sem reménykedhetsz, hogy csak azért, mert a tanár-diák kapcsolat nem megengedett, mert már nem tanít téged és ha jelezted is a szimpátiádat, már régen megkeresett volna, ha hasonlóképpen érzett volna irántad.

Jó hír: el fogod felejteni, ha találsz másik tárgyat a rajongásodnak, mert ez az érzés inkább rajongás, mint szerelem, a szerelem kialakulásához igazából jobban meg kell ismerni a másikat.

De ez most nem túl vigasztaló, mert olyan erősen tud rátörni az emberre néha, hogy tényleg úgy érzi, belehal, vagy megőrül.

Azért mondom ezeket, mert hasonló érzéseket én is átéltem ilyen idős koromban. Kétszer is. Egyik évekig tartott. Azóta rám talált a szerelem is (egy harmadik férfi oldalán), azóta tudom, mi a különbség a két érzés között, és mondhatom, az utóbbi sokkal jobb. :)

31/N

2010. dec. 19. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
azért megdugni biztos megakar nem kell aggódni
2010. dec. 19. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:

A saját véleményemet mondom csak, szal ne vedd készpénznek. Lehet kicsit túl borúlátó is vagyok mostanság párkapcsolati téren, na m1.

Sztem ezek a nagy korkülönbséges kapcsolatok nem igazán végződhetnek boldogan. Te vagy kb 20 éves, ő 50 körül. Szal több mint 2szer annyi, mint te, akár a papád is lehetne. Ez egy általános sablon szöveg, amit kb minden ilyen esetben elmondanak, de azért fontos, hogy szembesülj vele. És hát ugye belezúgtál, mert lány vagy, ő meg férfi, tapasztalt, jófej, megfelel az elvárásaidnak is. De gondolkodjunk a másik oldalról. 46 éves pasi, aki egyetemen tanít. Abból amit leírtál, arra következtetek, hogy lehet télleg jófej, szimpatikus arc, többnyire öntörvényű lehet és nagyon laza + qrva okos. Most ha megengeded, kicsit belebújnék a bőrébe, nem nagyképűségből mondom, csak valószínűsíthetőnek tartom, hogy én is így végzem, mint ő. Tehát 46 éves és még valszeg nincs családja (mert gondolom különben nem szerettél volna belé). Ez egy férfinak eléggé traumatikus élmény lehet. Frusztálhatja meg idegesítheti pl. Én sztem vmi ilyet éreznék. És bemegy tanítani a sok fiatal pipi közé. Itt most két lehetőség van:

- Vagy megkívánja a pipihusit és kihasználja az adott lehetőségeket. (Ilyenről azért már lehetett hallani, nem első és valszeg nem is utolsó lenne).

- Vagy tetszik neki, hogy ilyen helyzetben van, de nem erre vágyik és tudja, hogy idősebb, ezért nem tudna egy fiatalabb lánnyal őszinte szerelemben élni. Ez esetben fájdalmasan is, de visszautasítaná a közeledésedet.

Talán lenne egy harmadik lehetőség is, de ezt nagyon valószínűtlennek tartom. Ez az lenne, hogy boldogan éltek együtt, amíg meg nem. De nem hinném, hogy kialakulhat ebből vmi kiegyensúlyozott dolog. De tfh kialakul, sajnos akkor is.. hogy mondjam, szal .. nem szeretnék bunkó lenni, de sztem kevés időt tölthettek együtt az élet időtartama miatt. És ez meg nagyon megviselne téged.

Am megértelek vhol. Biztos nehéz lehet nektek normális pasit találni. Egy ideje figyelem az embereket és sztem a legtöbben elszúrják a párválasztást. Te legalább válogatsz. Ez tisztelendő tulajdonság benned, de keress inkább tovább. Sztem csak azért szerettél bele, mert nem találtál mást és ő tűnik most a legjobbnak. Amiben igazad is van lehet, de ebben az esetben a legjobb az egyik legrosszabb választás is.

Am ismerlek már, de ne személyeskedjünk itt. Ja és nekem is van egy hasonló problémám. Nagyon szeretem, vagy hát szerettem, najó belezúgtam egy lány barátomba. És ő meg így visszautasított. Továbbra is barátok maradtunk, de még mindig vonzódom hozzá az a baj. Nekem vhogy ő tűnik a legjobb választásnak, vagy nemtom, olyasmi érzés kb mint neked a tanárod. Nemtom hogy fogok kigyógyulni ebből. Talán már nem vagyok annyira, csak néha visszaesek.

20f

:D

2010. dec. 20. 00:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja és talán az egyetlen, amit tehetnél, hogy elkezdesz másokat is megismerni. Lehet megtalálod az igazit valaki másban és rájössz, hogy mégsem a tanárod az.

Tod normális esetben, ha nem lenne ez a korkülönbség, azt mondanám, hogy szembesülj a problémával és lesz, ami lesz, mert csak így lehet a végére járni ennek az érzésnek. Énis csak így tudtam (bár nem sikerült tökéletesen lezárnom magamban). De ezt azért nem javasolnám, mert nem végződhet jól az, hogy eléállsz. Nekem is vki azt tanácsolta, hogy ismerkedjek másokkal, mert csak ez venné el az érzést. Ezért javasolom neked is. Tudom, fura érzés meg minden. Nekem spec az a bajom ezzel az ismerkedéssel, hogy kételkedem benne, hogy ha találok is vkit, aki így megfelel, akkor sem találom meg benne azt a vmit, ami beindit vagy inkább berobbant.

2010. dec. 20. 00:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó!

Én azért vagyok annyira oda, mert én TÉNYLEG NAGYON VÁLOGATÓS vagyok. De komolyan. Úgy gondolom szimpi voltam neki, és azt is gondolom, hogy az ő erkölcsei erősebbek, mint a szimpátiája felém.

Ha igazán ismersz, akkor tudnád, hogy azon a szakon, ahol én tanulok, nincs túl sok "pipi"...tehát ő se taníthat túl sok leányt. Tudod lányok közt kevesebb a kocka.

Szóval maradna a második: - Vagy tetszik neki, hogy ilyen helyzetben van, de nem erre vágyik és tudja, hogy idősebb, ezért nem tudna egy fiatalabb lánnyal őszinte szerelemben élni. Ez esetben fájdalmasan is, de visszautasítaná a közeledésedet.

Ez utóbbi eset egészen reálisnak tűnik, és tudom, hogy ő valszeg hamarabb hal meg, mint én, és nagyon fájna. De...épp ez a lényeg, hogy az elvontságom miatt, én egy hasonlóan elvont emberre vágyok, és akik ezen elvárásaimnak megfeleltek, azok foglaltak vagy csak simán elérhetetlenek, vagy pedig megriadnak a túlságos rajongásom miatt. Nekem csak egy okos, filozofikus alkat kell, akiben van sok emberi érzelem...olyan nagy kérés ez??:'( (igen...tudom, hogy az:D) Oké, akkor lemondok róla, tényleg túl idős, és valszeg nem menne bele ilyenekbe még szerelemből sem....na meg ott meg amúgy se tartunk. Csak elfelejteni, és más elvontan értelmes egyént találni..hát...nehéz ügy.:S Az a mákom, hogy nem vagyok ronda.XD Istenem, akkor tuti kilátástalanabbak lennének a dolgok.

Egyébként asszem tudom ki vagy, Utolsó, aki a másik kérdésemre válaszolt.

A többieknek köszi:), de akkor azt hiszem tényleg egyedül fogok megrohadni. Mindenkit eltaszítok, nekem szerelem kell, és nem adom lejjebb. Valami másba kell öljem az energiáimat, mondjuk a tanulás dolog nem lenne haszontalan.:S

2010. dec. 22. 23:45
 8/10 A kérdező kommentje:
egyébként higgyétek el! hajlamom van a megőrülésre... (persze ez nem a legjobb reklám, és az hiszi el, aki akarja, de én nem fogom bebizonyítani, ha nem baj:D)
2010. dec. 23. 00:13
 9/10 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 12-19 14:29

Te meg látom jó képességekkel vagy megáldva...:) (vagy rossz humorérzékkel)

Nekem nem a szex kell tőle...ha az lenne leghőbb vágyam, akkor nem problémáznék itt, és legfőképp a kielégülést nem PONT tőle vágynám, egy elérhetetlen szuperstréber vénembertől.

2010. dec. 23. 00:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Na, csak írok, hogy már másik egyetemre fogok járni, és beteljesült a dolog, remélem kitart egy darabig. Most, hogy megismertem, már nem vagyok úgy megzakkanva érte, csak simán marha jó vele. :)
2011. jún. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!