Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltámadt egy érzés az első szerelmem iránt. Normális ez?
5.-be rettentően szerelmes voltam egy lányba, kicsi voltam, félénk, ergó semmit nem tettem csak célozgattam..
Rá 2-3 éve elköltözött nem messzire.
Mostanában mondtam egy ismerősömnek hogy nagyon ismerős valahonnan, de nem tudom honnan, annyit tudtam hogy évfolyamtársam volt.
KB 1 órája elkezdtünk beszélgetni és mondtam neki hogy nem tudm miért emlékszem rá ilyen furcsán, ebben a pillanatba eszembe jutott, és leírtam neki hogy rettentően szerelmes voltam belé, és ő volt a nagy szerelmem.
KB 5 perc után így szólt.
És itt olyan szinten bántam hogy nem volt semmi közöttünk.. és így több év után tudtam meg, még mindig elszomorít, azt mondta őt is elszomorította, és kár.
Ahova járok suliba van egy lány, egy ideje tetszik és közeledek felé is, de most ez a helyzet egy kicsit felborította az érzéseimet.. Szerintetek ez csak ideiglenes állapot? Vagy lehetséges hogy újra beléesek?
Lányok: Ha ti azokat a szavakat használnátok amiket az ismerősöm használt, és sűrűn mondanátok nekem hogy "szeretlek" (barátilag) akkor lehetséges hogy belé lennétek esve a személybe?
Kissé hosszúra sikeredett és néhol helyesírási hibákkal.. elég ideges vagyok hozzá.. (több miatt..)
Komoly válaszokat légyszíves.
Ilyen gyermekszerelme szerintem mindenkinek volt.. Nemrég beszéltem én is egy ilyen lányismerősömmel, aki még szerelmet is vallott, én meg azt hazudtam neki, hogy inkább csak barátnak tekintem (szintén 5.-ben ..) csak mert volt ilyen más is, és nem tudtam eldönteni mi legyen.
Szerintem ebből már nem lesz kapcsolat, viszont jó nosztalgiázni vele, és egy jó lánybarát esélye rejlik benne.
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!