Mit tegyek, megőrülök? Állandóan sírok.15/L
Sehogy nem tudsz hatni a szüleidre? Próbálkozz és ne add fel! Sajnálom, hogy ilyen elvakult szüleid vannak :/
A jegyes dolog nálam is stimmel, ha az átlagom 4,5-nél rosszabb üvöltenek egész nap. Nem kell nekik meg felelj, ne értük tedd hanem magadért. Minél jobban tanulsz annál több az esély, hogy bejutsz egy jó egyetemre és elmehetsz kollégiumba ahol meg nem kell elviselned már a szüleidet. Csúnyának érzed magad? Tegyél ellene! Vegyél valami ékszert vagy ruhát ami igazán tetszik, formáld a tested gyakorlatokkal, sminkeld magad ha attól jobban érzed magad. Mások véleményére meg tegyél magasról csak te vagy fontos. A suliba vigyél könyvet szünetekre vagy hallgass zenét. Esetleg keress valakit akivel a szép társadalmunk ugyan úgy bánik mint veled, Ő legalább majd megért. Én sem vagyok egy világszépe, jó kislány vagyok (kivéve, h sokak szerint elmebeteg T.T) és összesen van 2 barátnőm, egész nap kockulok vagy tanulok. Nem álom élet de egy ideig megteszi. Tudom közhelyes de lesz ez még jobb is. :D Amúgy meg ha unatkozol keress valami jó filmet/sorozatot/animét és nézd azt! :D Ha meg nagyon rossz kedved van egyél meg pár kocka csokit és hallgass vidám zenéket. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!